Mentőakció

Bakancslistához adom
Infini
16 éven aluliak számára nem ajánlott ausztrál sci-fi, 110 perc, 2015

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Egy elit keresési és mentő csapatot bevetnek egy bányászati létesítmény felkutatására, ahol rátalálnak egy magányos túlélőre Whit Carmichael-re és egy halálos földalatti járványra egyaránt.
Bemutató dátuma: 2016. november 17. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Szereplők

Whit Carmichael
Claire Grenich
Charlie Kent
Morgan Jacklar
Chester Huntington
Rex Mannings
Philipa Boxen

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Nico71 2015 okt. 06. - 20:22:54 3/10
Felesleges rápazarolni a szabadidõt!
Nagyon gyenge az ötlet még rosszabb a megvalósítás. Idegesítõ kapkodó képi megoldás, a történeti száll kusza, szinte érthetetlen, nagyon banális. A színészek rettentõen alacsony képességekkel rendelkeznek, a bugyuta dialógusok csak rontottak a helyzeten. (szinte mindenki hadarva, gyorsan beszél, amitõl a film nem pörgõs, inkább csak zavart lesz)
A film vége totálisan érthetetlen! A nézõkre bízzák, hogy kitalálják, mit is akartak a forgatókönyvírók, ebben már csupán a képi hatásokra támaszkodhat. Bennem, aki filmkedvelõ, így sok sci-fi-t láttam, legalább három-négy ötlet merült fel, mi is lett a vége, azaz mit is akartak evvel a film készítõi. Olyan érzésem van, mint egy tévésorozat egy-egy epizódjának végén, mikor elvarratlanul hagyják a történet szálait. Várná az ember a következõ részt, amibõl talán megértheti a lényeget.
2/10
petse 2015 jún. 25. - 02:25:04 2/10
Eléggé gyengécske film, ami lehetett volna sokkal jobb. Rossz felvezetés, gyenge tartalom, nem jó színészek, alacsony költségvetésû. Végig tudtam nézni, bár bele akartam tekergetni.