Film

Mesél az erdő 2.

/Espíritu del bosque/
spanyol animációs film, 90 perc, 2008

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Egy könyörtelen üzletember azt tervezi, hogy autópályát épít, mely az erdőn keresztül vezetne. A gonosz D'Abondo néni megörül a tervnek, s azonnal elhatározza, hogy kivágatja az erdő minden fáját. Furi és barátai azonban nem hagyják otthonukat, s mindenkit mozgósítanak a varázsos erdő védelmében.

Stáblista:

Szereplők

Linda hangja
Furi hangja
Mrs. D'Abondo hangja
Cebolo hangja

Alkotók


Vélemény:

2016 máj. 21. - 17:55:12
2016 máj. 21. - 17:55:12
Mesél az erdõ 2 (Spirit of the Forest)

Miért 2. rész? Mert elvileg a The Living Forest (Mesél az erdõ, eredeti cím: El bosque animado) valamilyen folytatása. A Disney útközben bevásárolta magát a projectbe.

Kicsit hasonlít a grafika a Rút Kiskacsa Meg Én-re, de egyértlemûen gyengébb. És minden "túl közel van".

Kezdõjelenetként: minden városi szemüveges és zéró az iq-ja. Csodás felütés.

Amúgy milyen mutáns állatkák már ezek?

Aztán egy nyanya lefújja rovarírtóval a cicust, majd vmi kóbor macskák vmi kutyával verekszenek, mert a kutyák és a macskák nem bírják egymást, de ez nagyon sokáig tart, és kicsit sem vicces, vagy egyáltalán.

Útközben befut egy ajánlat, miszerint itt utat építenének. Tényleg nem tudom mi rossz van abban, pedig a film egyértelmûen annak bélyegzi - csak ugye nem indokolja. A konfliktust látom körvonalazódni (azt nem tudni hogy keveredik majd bele hogy a kóbormacska meg akarja dugni a cicát), de nem látom miért kell nekünk ez a konfliktus, és miért kéne a mutáns patkányoknak szurkolnom benne.

A következõ kb. 10(!) percben pedig azt nézhetjük hogyan emészti meg egy random macska a két legyet. De nem megemészti õket végül, hanem kifingja. Mert az "vicces" gondolom. Kérem vissza az életembõl erre a szemétre pazarolt perceket! Pedig van ám még lejjebb: az öreg kövér fickó egyszál f*szban uhanyzik! És MUTATJÁK!

ÉS még mindig nincs vége!
2014 máj. 01. - 12:45:58
2014 máj. 01. - 12:45:58
Mrs. D'Abondo a végén milyen fétis munka szerkóban nyomatja már a fa vágást :P
Az alkotok közt biztos van egy két perverz :) Máskülönben kicsit szolidabb ruhadarabokat adtak volna rá :)

http://www.lashorasperdidas.com/wp-content/uploads/2008/04/bosque.jpg