Micimackó visszatér

Bakancslistához adom
Pooh's Grand Adventure: The Search for Christopher Robin
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai rajzfilm, 70 perc, 1997

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

A család apraja-nagyja együtt örülhet, mert Milne Micimackójának története végre folytatódik! Walt Disney egész estés rajzfilmje újra elvisz bennünket a Százholdas Pagonyba, ahol ismét találkozhatunk régi kedves ismerőseinkkel. Véget ér a nyár, és ezzel a vakációnak is vége. Róbert Gidának iskolába kell mennie. Ezt nincs szíve személyesen megmondani Micimackónak, így hát tollat ragad, hogy levélben adja tudtára. A csekély értelmű medvebocs azonban félreérti az üzenetet...
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Róbert Gida hangja
Micimackó hangja
Füles hangja
Malacka hangja
Nyúl hangja
Bagoly hangja
a narrátor hangja
Tigris hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Marton12 2021 ápr. 07. - 23:02:45 10/10
Kicsit szomorkás, de kalandos és izgalmas. És kicsit vicces. Nagyon szeretem az egész sorozatot, az összes filmet. Aranyos és tanulságos. És vicces. Nem tudom, hogy nem lehet nem szeretni.
Kit Fisto 2021 ápr. 05. - 07:59:54 Előzmény Csekély értelmû medvebocs
Olvasd el ezt a könyvet amiben az eredeti rajzok vannak, és rá fogsz jönni, hogy a Micimackó egyáltalán nem ilyen. Kifejezetten ezt, a hetedik kiadást ajánlom, ebben megvan a Micimackó és a Micimackó kuckója c. regény is, valamint az eredeti rajzokkal van illusztrálva, amiket részben az író rajzolt, és javarészt E. H. Shepard. Balra, a dokumentum felirat alatti ikonnal nyitható meg a pdf fájl. Ez nem tartalmazza az egész könyvet (sajnos), csak ízelítő belőle! A könyvet meg kell venni antikváriumból.
https://mandadb.hu/tetel/543771/Micimacko
Torolt Felhasználo 2016 ápr. 30. - 09:17:29
"És a nap további részében azzal foglalkoztak ami egy kisgyereket és egy mackót leginkább érdekel" - A KISGYEREK MEGEVÉSÉVEL!!! - 2 Királyok 2.24

A Csacsi Öreg Medve még mindig Mr Sanderz házában lakik. Nyilván õt is megette. És mivel nem farkas, nem járt arra a vadász.

Btw, egyszer megettem egy makkot. Szörnyû íze volt.

És felnõtt fejjel már kifejezetten szúrja a szemem hogy Szamár HAJLÉKTALAN.

Az összefüggõ célirány a történetnek sokat segített abban hogy az Alice Csodaországban-szintû szóviccdömpinget értelmesre írjják meg. Messze jobb mint az eredeti így hát.

PS: az eredeti Disney-micimackó valójában csak három rövid-rajzfilm összefércelve és újraeladva!
user11 2016 jan. 30. - 08:19:54
" Róbert Gida nélkül nem tudjuk megtalálni Róbert Gidát."
Csekély értelmû medvebocs 2010 szept. 18. - 16:32:37
AZ egyik kedvencem:) 7 rajzfilm és 2 sorozat készült róla.A Barátaim: Tigris és Micimackó ki vétekével mindegyik tettszik.