Mini Robotok

Bakancslistához adom
angol rajzfilm sorozat

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A Mini Robotok igazi kis műszaki zsenik, építőmesterek, egy vadonatúj kis világ felépítői. Amikor egy rakás kiselejtezett fémkupac közepén találják magukat, zseniális módon, a sok ócskaságból igazi kis otthont varázsolnak maguknak, remekül ötvözve szakértelmüket, éleslátásukat és főként képzelőerejüket.

A fém házakat, a sajátos napot, holdat, felhőket, fákat, az otthonokat a Mini Robotok mind maguk készítik el, újra feldolgozva a sok fémhulladékot. Itt például egy emelő dolgozik, hogy a nappalokat éjszaka váltsa fel, tárcsa hozza létre a szelet és sajátságosan virágok is növekednek. A sok kiselejtezett radiátor, kerékgumi és mágnes pedig jól átalakítható otthonokká. Ez a világ a végtelen barátságok és kifogyhatatlan felfedezések kis szigete.

A Mini Robotok a gyermekek nézőpontjából látják a világot és az a spontaneitás és óriási képzeleterő, amellyel létrehozzák saját kis világukat, példát állít a gyermekek elé miközben a felfedezéseken keresztül tanít.

Minden önálló rész tele van tettekkel és vidámsággal, amikor is a Mini Robotok együtt megbirkóznak egy újabb kihívással. A dolgok persze nem mindig aszerint haladnak, ahogy eltervezzük...

Ami a legfontosabb, az a Mini Robotok közötti baráti szellem, a kreativitás, a felfedező ötletek bősége, melyekkel hozzáállnak a dolgokhoz. Bátran fejezd ki önmagad és engedd szabadjára a fantáziádat! Együtt, csapatban dolgozni meglátod, hogy jobb!

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
dodesz44 2016 máj. 02. - 19:03:56 10/10
Már régóta keresem ezt a mesét és sehol sem találom nem tudnátok segíteni hogy, online magyarul hol lehet megtalálni?
Csokika 2007 márc. 23. - 17:58:20
Ja igen! Ismerem ezt a mesét.Ez az amitõl a szüleim idegrohamot tudnak kapni de nem akartam mondani apunak hogy a kedvenc szinésznõje adja az eggyik robotkának a hangját XD