Miranda

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol-német thriller, 90 perc, 2002

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Frank, a fiatal könyvtáros beleszeret Miranda-ba, a rejtélyes idegenbe. A romantikus álmodozás átviszi Frank-et a szélhámosok, a szadista intrikusok és a szex világába, ahol semmi sem az, aminek tűnik. Hősünk rádöbben, hogy Miranda három nő egyben: táncosnő, szélhámos, és domina...Csak az a kérdés, hogy a három csábító nő közül, melyik a valódi? És ott van még Christian, az elegáns cselszövő, aki elindította Miranda-t a szélhámosság útján, és a milliomos Nailort, akinek perverz fantáziáját a zsarnok Miranda fűti. Két ilyen erkölcs nélküli titán között vajon milyen reménye lehet Frank-nek a lány megszerzésére?
Bemutató dátuma: 2003. március 27. Forgalmazó: FF Film

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
gimbiikeeh 2015 júl. 08. - 23:35:56 6/10
Látom eléggé ismeretlen film. Én most végeztem vele. Nem volt rossz, sõt mondhatni jó film volt. Az biztos, hogy nem egy szokványos szerelmes történet. Érdemes megnézni. Christina Ricci nagyon jó.

6-7/10
7/10
baghyra88 2009 ápr. 17. - 00:37:02 7/10
Néha kell az embernek egy-egy kifacsart film, mint ahogy ezt is annak harangozzák be. Hát nem az. Visszafogott, kis kedves, sem nem szadista, sem nem szexjelenetekkel teletûzdelt, sõt, tulajdonképpen egyetlen pikáns jelenet van benne, az is az elején. Ennyi. Úgyhogy, aki valami A titkárnõ-félére vágyik, az inkább ne nézze meg. Aki viszont valami mélységgel is bíró, ugyanakkor sokat nem tutató, inkább utalgató filmre vágyik, annak tökéletes. Mire magamban ezt rendbetettem én is, addigra majdnem vége lett a filmnek. Jobb elõre tisztában lenni vele, hogy mit kapunk egy filmtõl. Ezúttal a tartalom csak lózung, nem árt ezt szem elõtt tartani.
Ettõl függetlenül egyébként nagyon kis aranyos film, Ricci is ügyes benne. Kissé szokatlan romantikus történetnek tökéletes.