Missed Connections

Bakancslistához adom
amerikai dráma, 84 perc, 2016

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
The Cortez febr. 25. 20:51:24 6/10
Javítva:

2 címen futó tévéfilm. A romantikus krimithriller hangulatát nyomasztóbb zúgásokkal próbálták feszültebbé tenni, a történetét pedig rövidebb szexjelenetekkel igyekeztek feldobni. Ez egy tipikus átbaszós-manipulálós sztori, a végén egy nagyjából kiszámítható csavarral, megspékelve némi erotikával + vérrel. Nem vészes, de nem is kiemelkedő alkotás, aminek mindenesetre jót tett a rövidebb játékidő.
6/10
The Cortez febr. 25. 20:45:16 6/10
2 címen futó tévéfilm. A romantikus krimithriller hangulatát nyomasztóbb zúgásokkal próbálták feszültebbé tenni, a történetét pedig rövidebb szexjelenetekkel igyekeztek feldobni. Ez egy tipikus átbaszós-manipulálós sztori, a végén egy nagyjából kiszámítható csavarral, megspékelve némi erotikával + vérrel. Nem vészes, de nem is kiemelkedő alkotás, aminek mindenesetre jót tett neki a rövidebb játékidő.
9/10
Bea78 2019 nov. 07. - 01:40:03 9/10
Egész jó kis thriller, már láttam, de most is meg fogom nézni újra!
Caroline két éve veszítette el férjét, azóta egyedül neveli a lányát, Issie-t. Amikor a lány rábukkan egy férfira, aki az interneten keres egy vörös hajú nőt, akit az utcán látott, biztos benne, hogy az édesanyját keresi. Meg is szervez nekik egy randevút, ami bár nem sikerül jól, újabb randit eredményez. Caroline és Gavin kapcsolata egyre inkább elmélyül, ám a férfi sötét titkot őriz. (Animare tv műsor)