Mit gondolsz, ki vagy?

Bakancslistához adom
Who Do You Think You Are?
angol dokumentumfilm sorozat, 60 perc, 2004

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Egy új eljárást alkalmazva a történelmi műsorok készítésében, ez a sorozat elvisz minket a múltba, ahogy belevágunk egy lelkesítő, érzelmekkel teli és személyes utazásba Nagy-Britannia legnépszerűbb hírességeivel. Utazásuk során felfedezik származásukat, és erre a kalandra magukkal visznek bennünket vissza az időben és körbe a világ körül. Nagyon érdekes nyomon követni, ahogy a történetek előrehaladnak, és meglátják, hogy őseik élete milyen hatással volt mai világukra, amelyben élnek. A népszerű családfakutatást alkalmazva a sorozatban sorra feltárulnak a történelem fontosabb színhelyei: az ipari forradalom, a bevándorlás, az első és második világháború, rabszolgafelszabadítés és holokauszt - mindezzel egyi dőben egy érdekes és lebilincselő elbeszélés szövődik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gopocher 2014 aug. 17. - 10:05:44
reggel hét Jeremy Clarkson????????????????????????,,,,
8/10
g12laller 2011 dec. 29. - 21:45:21 8/10
Sziasztok!
Nagyon szeretném megnézni a David Tennant-es részt, de sajnos én nem tudok angolul és azt se tudom hogy van e ez a rész magyarul. Azt szeretném kérni, hogy ha valaki tudja honnan lehet leszedni magyarul vagy angolul felirattal LÉCCI írjon nekem: g12laller@gmail.com
Elõre is nagyon köszönöm!!!
Kitten64 2010 ápr. 04. - 18:38:31 Előzmény szalmaszál
Bizony van Szlovákiában is Surány, helyes volt a film adata.
Kitten64 2010 ápr. 04. - 18:37:42 Előzmény SZOBAKEVICS
David Suchet volt az egyik legaranyosabb szereplõ, úgy látszott, hogy õszintén érdekli minden.

Volt egy hiba a filmben:az õs valóban születhetett a törökországi Sefad-ban; ez a település ma Szofad (Cfat) Izraelben, ami akkor Törökországhoz tartozott...
SZOBAKEVICS 2010 márc. 30. - 21:54:11
AZ ADÁSOK TÖBBSÉGE KIVÁLÓ.
DAVID SUCHET MEGRENDÍTÕ ÉS NAGYON ÕSZINTE VOLT.
iSMÉTLIK-E AZ ADÁSOKAT ELÕLRÕL - MAJD?
szalmaszál 2008 dec. 23. - 15:06:29
Szerintem valaki elmondhatná Stephen Fry angol úriembernek, hogy amikor Surányba járt, akkor nem szlovákiába, hanem Magyarországon volt. Pest megyében, a Dunakanyarban, a szentendrei-szigeten tehát Surányban:) Jól átverték, miközben kereste a családfát:))
speedygonsales 2008 nov. 17. - 19:17:12
Én a Jeremy Irons-os részt láttam. Unalomblokk volt az egész, alig tudták kitölteni a mûsoridõt. A történelmi nyomozás egy idõ után (elég hamar) zsákutcába jutott. Konkrétan gõzük nem volt, hogy mi történt a felmenõivel, mert írásos emlék nem nagyon maradt fenn.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu