Molly Maxwell

Bakancslistához adom
kanadai filmdráma, 90 perc, 2013

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Molly az egyik előkelő torontói magániskola diákja. A tizenhat éves, visszahúzódó lány kilóg társai közül, akik egymást igyekeznek felülmúlni a kreatív önkifejezés terén. Minden megváltozik, amikor a fiatal, jóképű angol tanár, Ben belép a képbe, és lehetővé teszi számára, hogy végre önmaga legyen. Molly váratlanul kivirágzik, miközben az ő diák-tanár kapcsolatuk egyre bensőségesebbé válik. Ám minden egyes lépéssel a szerelem felé azt kockáztatja, hogy mindenkit elidegenít magától, akit szeret.

Stáblista:

Szereplők

Molly Maxwell
Marilyn Maxwell
Evan Maxwell

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
NADALFAN 2015 jan. 05. - 19:00:00 8/10 Előzmény karolin90
Ez olyan csajos film , de nekem mégis bejött. Nagyjából egyetértek a leírtakkal de azért ne dugjuk már a fejünket struccként a homokba. Egy 16 éves már érett nõ is lehet.Nem is értem ezt a fiatalkorúságot -Amerikában komolyan veszik de nagyon álszentnek tartom, kicsit SPOOiLERES -- Ha egy 16 éves dugja tök részegen meg az ok de a 26 éves tanár bácsi meg akkor liliom tipró? Nem nagyon lehet itt igazságot tenni, de egy 16 éves már eltudja dönteni hogy mit akar.De hát a jog az ebben az esetben egy nagy kaki mint az élet többi szegletében. Én a tanár helyében biztos bevállaltam volna bármit egy ilyen gyöngyszemért fõleg ha õ akarja ---- Végeee
8/10 a film de a csaj 11-es:)
9/10
karolin90 2014 okt. 21. - 17:26:18 9/10
Ez a film eljátszott egy vággyal/vágyódással, ami ismeretlen és csábító, de éppen annyira veszélyes is. A lényeg pedig pont ez, vagyis a rizíkó, a szerezhetõ sebek súlya. Megálljt parancsol egy határnál, ahonnan még túl lehet lépni józanul.
*SPOILER*
A tanár srác mindvégig tudta, hogy nem helyes a 16 éves tanítványával kezdeni, de mivel pasi, hajtha a 'vére'. A tiltott gyümölcs pedig kitörne, ott a szexi tanárbácsi akivel ezt meg is tehetné. DE! A tanár srácnál gyõztek a lánynak a film végén burkoltan tett elutasító szavai, a lánynál pedig az anya sugallta útravaló, miszerint képes túlélni. A végén mindenki jól (vagy jobban) járt, a tanár nem lett liliomtipró, a lány pedig növesztjeti be tovább a feje lágyát.
10/10
Teréz anyu 2014 okt. 12. - 09:23:56 10/10
Iszonyatosan jó film, egy igazi,anya-lánya kapcsolatról és egy ***SPOILER be nem teljesült szerelemrõl SPOILER*** vége.
A filmben szereplõ zenék végig fantasztikusak voltak, nagyon jó hangulatom lett a film után.
Pedig elõtte tartottam a klisés történettõl, de amikor néztem, nem éreztem klisésnek.

10/10
1/10
Robicruz 2014 okt. 11. - 11:41:43 1/10
Hihetetlen hogy ilyen kreten, semmitmondo filmeket hogyan lehet 6 felett pontozni? Vajon direkt akarnak masokat megteveszteni vele? Ez a "film" nem ert annyit, mint amire felvettek. Sajnos elpazaroltam ra masfel orat az eletembol.
missdev666 2014 okt. 08. - 14:38:46
Megértem, hogy senki nem tudott hozzászólni. Annyira egy ugyan hétköznapi, de burokba zárt utópisztikus életvitelt mutat be...mûvészcsalád, mûvész gyerekekkel, átlagtól eltérõ "házi" és "iskolai" szabályokkal, de ez sem mûködõképes, a 16 éves lány nõvé válása, önmagát keresi, de szerintem nem sikerül megtalálnia magát, az egész befejezetlen, nem értettem...erre nem lehet mit mondani, õszintén nem tudom eldönteni, hogy ez a film tetszett vagy nem.
Szeretem az elvont filmeket, de ez nyomott hangulatba hozott...a tanár-diák viszonyban szerintem a tegezõdésnél meghal a tisztelet, akármennyire lazák és mûvészlelkek akarunk lenni...
SPOILER
A mondanivalót nem értem, hiába agyalok, nagyobb katarzist vártam, nem kimondottan Lolita történet, még csak az sem mondhatnám, hogy annak a fordítottja. Nem történt itt semmi, számomra egyértelmû, hogy sem a lány, sem a tanárja nem volt szerelmes, csak mindketten keresték a helyüket a világban, ez hozta össze, azaz nem hozat össze õket, mert tulajdonképpen semmi nem történt köztük. Befejezés, mintha megtalálták volna az útjukat, szerintem nem...legalábbis a hintás zárósnitt nekem nem ezt sugallta, pedig ez volt a rendezõ célja sejtésem szerint.
SPOILER VÉGE
Nem tudom, hogy ajánlom-e vagy sem.
Összességében inkább csak mûvész beállítottságú embereknek.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu