Mondj igent a milliókra!

Bakancslistához adom
Jak poślubić milionera?
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott lengyel romantikus vígjáték , 104 perc, 2019

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Alicja egyedülálló anyaként neveli kisfiát, akinek igyekszik mindent megadni. Volt férje, Tomasz új életet kezdett, és Alicja nehezményezi, hogy elhanyagolja közös gyereküket. Eközben barátnője Marta támogatja a mindennapokban, de úgy érzi, hogy többre lenne hivatott. Egy nap meglátja Sonia Babicz felhívását, aki embereknek segít tanácsadásaival. A cél, hogy minél ismertebb és tehetősebb férfiak közelébe férkőzzenek, így terelve jobb irányba életüket. Alicja számára idegen ez a világ, míg nem megismerkedik Adam-mal, a híres focistával, akiről később kiderül, hogy nem is olyan pompás az élete, mint ahogy az látszik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Nótárius 2021 szept. 14. - 02:18:58 7/10
Én időnként jóleső érzéssel nézek meg egy-egy ilyes, nem túl komolyan vehető,

bízvást garantált hepienddel végződő

romantikus vígjátékot; de ezt a filmet, az olykor egész jó hangulata mellett, csak Malgorzata Socha (Alicja) szinte köznapi természetességű bája és alakítása mentette meg a sokkal gyengébb értékelésemtől. Éés valami különös oknál fogva, ráadásul főszereplőként (!), épp ő nincs rajta a fenti stáblistán!?!
port_boy 2021 júl. 04. - 20:54:41
Jó volt. Mondj te is igent a milliókra, vagy az ezrekre, akár.