Nagytudásúak 2.

Bakancslistához adom
Les profs 2
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 93 perc, 2015

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A Nagytudásúak visszatérnek, méghozzá őfelsége titkosszolgálatában! Miután visszahozták a sírból Franciaország legrosszabb diákjainak eredményeit, a világ legtehetségtelenebb tanárai a brit birodalom segítségére sietnek: a királynő unokáját, Vivienne-t és osztálytársait kell tanítaniuk. A korona jövője még soha nem volt ennél rosszabb kezekben.
A tanerő abban bízik, hogy ha mínuszt mínusszal szorzunk, pozitívot kapunk: épp ezért magukkal viszik a renegát diákot, Boulard-t is a hírhedt elitiskolába, Haorwthfulssba. Csakhogy semmi nem alakul a terv szerint. A francia légió képtelen felülkerekedni a brit diákokon, sőt a hercegnő beleszeret a békába - vagyis Boulard-ba!
A hét mesterlövész mindent belead, de talán a csoda is kevés lenne, hogy kimásszanak ebből a gödörből. Mert ahol a szív diktál, ott a királynő sem parancsolhat...
Bemutató dátuma: 2015. december 31. Forgalmazó: Cinetel Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Cucucu 2023 máj. 28. - 17:42:35 1/10
Én ezt komolyan nem értem. Hogyan lehetséges, hogy bárki (60-as IQ felett) ezt humorosnak találja?
8/10
King Diamond 2017 jan. 12. - 21:36:55 8/10
2015 végén azt írtam az elsõ résznél, hogy remélhetõleg nem kell sokat várni a második rész magyar szinkronjának elkészültéig, hát, nemrég megjött. Azt kell mondjam, hogy nem lett rosszabb, mint az elsõ része. Legalább olyan jó. Felelevenítettem az elsõt is és így nagyon jó volt megnézni utána egybõl a folytatást. Merthogy ez kifejezetten az. Jó a történet, szerintem jó ötlet volt, hogy ez most nem Franciaországban játszódott, hanem Angliában. Az iskola és annak egész környezete lenyûgözõ, pazar látványt nyújt. London városa nemkülönben. Nagyon örültem mind a 7 tanár visszatérésének (még ha Christian Clavier helyett itt már egy másik színész játssza is Cutirot), mindannyian újfent remekelnek. Nagyon jók a poénok, vannak szinte sírva röhögõsök/visítósok, mint az elsõ részben is és legalább annyi jó is van. Jó volt újra látni Boulard-t is, viszont lehetett volna még egy-két diákot átvenni az elsõ részbõl, talán még jobb lett volna (de mivel itt elsõsorban Boulard-on van a hangsúly, ez talán annyira nem is meglepõ). Az angol diákok szintén baromi jók, mindenki nagyon jól játssza a szerepét. A filmzenék most is szintén baromi jók, csakúgy, mint az elsõ részben. A magyar szinkron ugyanaz maradt a visszatért szereplõknél, aminek szintén örülök, mert illenek a hangok a színészekhez és nagyon jó lett.
Remélhetõleg lesz további része/esetleg részei is a filmnek, mert szívesen nézném õket. Tudom ajánlani a jó vígjátékok kedvelõinek, akinek pedig az elsõ rész is tetszett, annak kötelezõ.
8/10