Napfényes Florida

Bakancslistához adom
Sunshine State
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 134 perc, 2002

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Felbolydul az élet Delrona Beach-ben, amikor kiderül, hogy egy ingatlaniroda a tengerparti sávot lakóparkokkal akarja beépíteni. Rengeteg pénzt ajánlanak, ezért a helyieknek nehéz dönteni. Marly (Edie Falco) azonban alig várja, hogy megszabaduljon családi örökségétől, apja éttermétől. A befektetők érkezésével az új szerelem is megtalálja. Egy másik régi lakos, Desiree (Angela Bassett) azért tér vissza szülővárosába, hogy, hosszú évek után először meglátogassa édesanyját és bemutassa neki újdonsült férjét.

Stáblista:

Szereplők

Jefferson Cash
Murray Silver
Desiree Perry
Jack Meadows
Marly Temple
Reggie Perry
Delia Temple

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
SandCreek 2015 nov. 03. - 07:28:45
Kiváló színészek, izgalmas helyszínek és aktuális téma. Mégis, a végeredmény eléggé lehangoló. A rendezõ szokás szerint jól összekuszálja a szálakat, a szereplõk csak mondják a magukét, közben a kamera áll, aztán snitt. Kisebb számú de jobban kidolgozott karakterekkel sokkal magával ragadóbb lenne az elbeszélés, ill. az lett volna. Kár.
1/10
napola- 2010 jan. 04. - 15:40:58 1/10 Előzmény Roni72
Kissé megkésve reagálok:D. Én is pont így jártam vele aug-ban, fõleg Edie Falco miatt vettem fel, aztán max. 20 perc múlva feladtam, annyira unalmas, hangulat nélküli volt.
Roni72 2009 aug. 13. - 14:53:45
15 perc után bealudtam rajta: hogy mi a túróért vettem én ezt fel?... rejtély.