Napoleon - Kis kutya, nagy pácban

Bakancslistához adom
Napoleon
ausztrál-japán családi kalandfilm, 81 perc, 1995

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Varázslatos történet egy tízhetes golden retriever kutyakölyökről, aki szó szerint nagyobb harapásokkal eszi az életet, mint bírná. Kíváncsisága miatt egyszer csak egy váratlan hőlégballon-utazáson találja magát, s ezzel megkezdődnek fantasztikus kalandjai az ausztrál ősvadonban. Ez az egzotikus, ám gyakran nagyon veszélyes vadvilág elképesztő helyzetekbe sodorja a bátor kiskutyust, de szerencsére nemcsak ellenfelekre, hanem barátokra is talál, akiknek segítségével sok izgalmas kaland után talál haza.

Stáblista:

Szereplők

Napoleon hangja
Birdo hangja
Macska hangja
Koala hangja
Lorikeet hangja

Hozzászólások

Szerinted?
agella 2013 márc. 09. - 15:26:13
Ez egy nagyon aranyos film. Ráadásul a lányom kedvenc kutyafajtája a golden retriver. Amikor csak tehetem megnézem, mert nem tudok betelni az aranyos kiskutyus látványával.
Minden kutyaszeretõ embernek csak ajánlani tudom ezt a filmet!
offtopic
Redwall, holli hobbi 2012 aug. 28. - 09:41:01
öt évesen belenéztem, amikor kutyust tervezgettem, és azt a részt láttam, amikor elmondja az igazi nevét a papagájnak: SÜTI. Errõl a kiskutyáról neveztem el a most 6 éves spánielemet :)
BRONZVÖRÖS 2012 márc. 10. - 14:45:07
Most nézzük Sziszikémmel (Sziszike egy palotapincsi kislány!): IMÁDJA a gazdájával együtt az állatos filmeket!:-) Szerintem nagyon aranyos film, hiszen amelyik filmben állat szerepel, az csak feldobhatja!:-)))
10/10
sagem 2012 márc. 10. - 13:54:15 10/10
Aki szereti a kutyusokat,annak ajánlom!!!