Natalee Holloway

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai életrajzi dráma, 96 perc, 2009

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

A tizennyolc éves, alabamai Natalee Holloway osztálykirándulásra ment Aruba szigetére 2005-ben. A fiatal lány sohasem tért haza, nyom nélkül eltűnt. Feltételezhetően meggyilkolták, de a holtteste nem került elő. A bűntett elkövetésével a tizennyolc éves, holland Joran van der Slootot gyanúsították, de bizonyíték híján nem tudtak vádat emelni ellene. Az eltűnése utáni négy évben Natalee anyja, a mostohaapja, illetve a barátnője, Carol folyamatosan próbáltak választ kapni a helyi hatóságoktól a kérdéseikre, miközben sohasem adták fel a reményt, hogy Natalee még életben van.

Stáblista:

Szereplők

Natalee Holloway
Jug Twitty
Beth Twitty
Paul van der Sloot
Joran Van Der Sloot

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Gina424 2014 jún. 26. - 21:54:13 10/10
Ha valaki tud jó,megtörtént eseten alapuló filmeket, írjon, nagyon szeretem az ilyeneket. Hozzáteszem hihetetlen, de ez a film tényleg pontosan követi a valós eseményeket.
10/10
Gina424 2014 jún. 26. - 21:49:41 10/10 Előzmény King Diamond
Szerintem nincs ezen olyan sok filózni való. Az éjszaka rosszul sült el, SPOILER a lány nem akarta, amit a fiú(k) akarta(k). Halál lett a vége, a holttestet meg eltüntették. Valószínûleg bedobták az óceánba, soha nem fog elõkerülni.
10/10
szendrei 2013 jan. 13. - 14:25:34 10/10
Sajnos ezt a filmet kevés fiatal lány és fiú látja.
Mi lányos anyák, apák mit tehetnénk, hogy azok is megnézzék, akiknek igazán szól ez a film?
Ha õk is megnéznék, talán nagyobb hatást érne el, mint amikor mi próbáljuk felhívni figyelmüket a rájuk leselkedõ veszélyrõl. Én nap mint nap látok itt Magyarországon ájulásig, rosszullétig lerészegedett, talán kábítószerezett fiatalokat. Az alkohol is, a cigaretta is drog. Miért nem tiltják be mindkettõt? Miért csak a többi tudatmódosító szert tiltják, büntetik? Talán pénzügyi okai vannak?
kachorra77 2012 ápr. 09. - 22:35:58
Natalee epilepsziát kapott,és csak elájulhatott, és még élhetett amikor a vízbe dobták. És a cápák megették ezért nem találták meg a holtestett. Lehet is lelkifurdalása az Anyukának,hogy miért engedte el... és a barátnõjének, hogy miért nem vigyázott Nataleera az alkoholtól más hogy viselkedik az ember. És lehet, hogy drogot is adott a fiú a lánynak, és ezért lett epilepsziás....soha nem szabad idegen kocsiba ülni....ezt jol mondta az Anyuka a beszédében.
10/10
King Diamond 2012 márc. 14. - 00:39:38 10/10
Szeretem a megtörtént eseményeken alapuló filmeket, mint azt az elõzõ, Online alteregó filmnél is leírtam. És ez ezzel a filmmel kapcsolatban sem volt másképp, kemény volt.
SPOILER!!!
Most is le lehet írni, hogy mik meg nem történnek a világon. Ki gondolná ezt is, hogy egy ártatlannak tûnõ bulizós hétbõl ez fog kisülni. Nyilván lehetne azt mondani, hogy miért kellett Arubába küldeni Natalee-t, mert ha nem ment volna, akkor még ma is élne. Valóban, ez azért kicsit túlzás szerintem, hogy a gimnázium elvégzése után egy teljes bulizós nyaralást fizetnek neki a szülei, az otthonától messze (mivel elég sokat kellett utazni repülõvel, ahogy olvastam), több, mint 100 másik társával együtt. Elolvastam a wikipedia cikkét az ügyrõl. A film a történet nagy részét feldolgozza, szinte egy az egyben úgy, ahogy az történt. Ez a Joran van der Sloot gyerek nagyon nem szimpatikus, volt kép is róla az oldalon, igazi sunyi feje van. A kis féreg annyit hazudozott, hogy csak na, egyszer ezt állította, máskor meg azt. Aztán visszavonta a vallomását, meg azt mondta, hogy nem is úgy történt, ahogy mondta. Nem értem, hogy miért kellett ezt tennie Natalee-val. Ha elõre eltervezte, hogy meg akarja kefélni, aztán meg ölni, akkor nem kellett volna ennyit hazudoznia. Azt is biztosra vehette, hogy keresni fogják, ha nem találják meg a holttestet. Jól meghurcolták emiatt azóta (2005), ha meg nem (õ) ölte meg, akkor nem tudom, mi történhetett a lánnyal. Otthagyta a tengerparton meghalni..ez is lehet, de szerintem az elõzõ verzió reálisabb. A másik két gyerek nem volt benne véleményem szerint, bár ki tudja...ezt már nem fogjuk megtudni. Bár ezt azért állítom, mert olvastam azt is, hogy Joran van der Slootot 28 év börtönre ítélték nemrég, egy másik lány megöléséért, akit Peruban, egy hotelben ölt meg. Tehát akkor simán elképzelhetõ, hogy megölte Natalee-t is, és eltüntette a holttestet. Azt is írták, hogy 2012. január elején hivatalosan is holttá nyilvánították Natalee Hollowayt. Szegény lány, mi lett a bulizásából..
Már az a szórakozóhely is bezárt Arubán, ahol utoljára látták. Szóval elég nagy felhajtást kapott ez az ügy ott, amit nem is csodálok. Van der Sloot apja szívrohamban elhunyt 2010-ben, neki is volt szerepe az ügyben, és a filmben is. Érdekes és különös egy történet, az biztos, én nem hiszem, hogy a van der Sloot gyereknek nem lenne köze Natalee eltûnéséhez, (és) megöléséhez. De csak nem lett volna ilyen balfasz, ha mindent eltervezett volna elõre...de ebben az esetben akkor meg mi történt a lánnyal...érdekes filozofálgatás...választ már nem fogok rá kapni (nagy valószínûség szerint).
A gyerek börtönben van, remélem még jobban meghurcolják odabent, és közben még a hivatalos verziót is megtudjuk, hogy mi történt 2005. május 30-án Natalee Holloway-jel...R.I.P.
offtopic
Ford Mustang 2011 júl. 28. - 20:32:55
Köszönöm szépen, ez jól esett. ;)
Örülök, hogy közös az ízlésünk! :)
Ford Mustang 2011 júl. 17. - 12:36:02 Előzmény pirizso
Nagyon jó életrajzi dráma, érdemes megnézned.
pirizso 2011 ápr. 14. - 21:25:36
A filmet még nem láttam, de nemrég volt az ID Investigation Channel-en az Eltûnt címû mûsorban az "eset" és nagyon megható volt a lányról szóló dokumentum film
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu