Néha a csajok is úgy vannak vele

Bakancslistához adom
Even Cowgirls Get the Blues
amerikai vígjáték, 101 perc, 1993

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Sissy abnormálisan hosszúra nőtt hüvelykujjal született, és ez komoly gondokat okoz neki kislánykorától kezdve. De minden rosszban van valami jó, stopposként egyedülálló karriert fut be, sőt a modell szakmában is jelentős sikereket arat. A régi ügynöke új munkát ajánl neki, egy marhatenyészetből átalakított szépségfarmon kellene szépítőszereket reklámoznia. Sissy barátságot köt a farmercsajokkal, különösen a vezetőjükkel kerül közeli kapcsolatba. Amikor a tulajdonos fel akarja számolni a kompániát, Sissy két tűz közé kerül, sem munkaadóját, sem a barátnőit nem akarja megbántani.
Forgalmazó: Budapest Film

Stáblista:

Szereplők

Sissy Hankshaw
Delores Del Ruby
Julian Gitche
Miss Adrian
Bonanza Jellybean
Madame Zoe
Howard Barth
Dr. Dreyfus
Marie Barth
Grófnő

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
agyatlanzombi 2022 febr. 07. - 21:28:03 10/10
Hosszú évek óta nagy kedvencem, de csak most láttam magyarul. Nem okozott csalódást, kitűnő a magyar hang mindegyik szereplőnél. 100 pontos film, alapvető!!!
kowalsky 2008 aug. 08. - 12:51:09
http://www.filmvilag.hu/xista_frame.php?cikk_id=687

olvassatok utána - mielõtt egymást hülyítitek

(én sem láttam,fázom tõle,de érdekel)
ELog 2008 aug. 06. - 15:00:59
Felvértezem magam a leírt hibák ellen, de ha lesz idõm Gus Van Sant miatt akkor is megnézem :), bár szó mi szó, elkövetett már elég kétes értékû dolgokat (pl. Good Will Hunting)
Brambilla 2007 máj. 12. - 21:58:25
Elszántam magam, hogy megnézem ezt a filmet, de az elsõ fél óra után nem bírtam tovább. Ritkán fordul velem ilyen elõ. De a michaeljacksonosra fehérített homokos (meg a beszéde) és a XIX. századból kilépett vörös képû fuldokló Keanu Reeves után már nem bírtam tovább a nõk rinyálásáig. Az egész film abnormális, olyan ál-mûvészies jellege van. Gus van Sant különc filmnek szánta, de szerintem már undorítóra sikeredett. A hányinger kerülget.
perry 2007 máj. 12. - 19:30:54
Szerettem ezt a filmet , mert annyira más volt , egyedi figurák , kitûnõ színészek na és Gus Van Sant.