Nemzeti Vágta 2018

Bakancslistához adom
magyar sportműsor, 140 perc, 2018

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Idén 11. alkalommal rendezik meg a Hősök terén a lovasok legnagyobb ünnepét, a Nemzeti Vágtát, ahol a települések által nevezett lovak és lovasok mérkőznek meg. A futamokon kívül kulturális események is színesítik a hagyományőrző rendezvényt, amelyen Rátonyi Krisztina és Harsányi Levente kalauzolja a nézőket.

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2018 szept. 17. - 06:34:26
Kevés kép a lovakról, a lovasokról. annál több az okosságokat mondó meghívottaktól, meg a műsorvezetőkről. Na engem spec. ők nem érdekelnek, úgyhogy pont elég lett volna a hangjukat hallani, miközben a lovakat, lovasokat nézzük.
Inkább a futamokat kellett volna bejátszani többször is, mint a különböző szervezőket, rendezőket, fejeseket mutogatni. Őket kegfeljebb kicsi képben, kép-a-képben kellett volna mutogatni, vagy csak egy-két másodpercre bevágni és többet a lovasokról, a lovakról, sőt, akár a nézőkről.

Nekem óhatatlanul az első tüzijáték közvetítés jut az eszembe, amikor a TV a stúdióban ülő vendégeket mutogatta, az ő dumájukat kellett hallgatni, miközben a háttérben hallatszott a tűzijáték durrogtatása. Látni nem lehetett... Röhejes volt.
Tiszta badacsonyi szüret - intervíziós módra.... Aki látta anno, az tudja, miről van szó.
frank chi 2018 szept. 16. - 18:35:01
Kriszta van a terepen (most is).

ahogy Leon mondta: "minél profibb vagy, annál közelebb mehetsz"