Nevess, ha fáj

Bakancslistához adom
Funny Bones
angol-amerikai vígjáték, 122 perc, 1995

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Tommy Fawkes komikus (Oliver Platt) elbukik első Las Vegas-i bemutatkozásán. Pedig neve jól cseng a szakmában, apja is közkedvelt komikus volt valaha, mielőtt a tévé tönkretette volna a műfajt. Visszautazik gyermekkora színhelyére, az angliai Blackpool-ba, hogy megkeresse igazi gyökereit és erőt merítsen belőlük. Apja tanácsára találkozik a Parker-család tagjaival, akik az ő társai voltak annak idején. Tommynak is egy társra volna szüksége, aki fellendítené a show-t. Parkerék fiának, Jacknek (Lee Evans) humora jóval sötétebb, mint Tommyé. Lassan ismerik fel egymásban a tehetséget, összetartozást és a titkot, mely családjukban rejlik...

Stáblista:

Szereplők

Tommy Fawkes
Jack Parker
George Fawkes
Katie Parker
Dolly Hopkins

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Nagy1A 2015 dec. 20. - 12:32:50
A TV-ben láttam ezt a filmet és sajnos sehol nem találom azóta. A Platt - Evans duó egyszerûen fergeteges!! Az Evans, aki szerintem egyszerûen utánozhatatlan, kb. mint a fiatal Jim Carrey volt. A sok idióta amrikai komikus mellett, alig játszik. A filmet meg sajnos sehonnan nem tudom levenni, nem találom. Akinek meg van, megköszönném.
Corpse Bride 2015 febr. 21. - 22:53:43
Mind a nagyon eredeti történet, mind a megvalósítás tetszett. Vannak benne viccek, komikus és esetlen számok, bohóc jelenetek, mégis ez egy dráma a javából. Egy komikus családban ugyanúgy lehetnek sikerek, kudarcok meg tragédiák, mint más családoknál. A múlt felelevenítése végig élvezetes és gondolatébresztõ. Remek karakter ábrázolások, kiváló rendezés.