Nicsak, ki nyaral! (Éden klub)

Bakancslistához adom
Club Paradise
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 104 perc, 1986

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Jack Moniker, a kiérdemesült chicagói tűzoltó visszavonulása után a Nyugat-Indiák felé veszi az irányt. Az egykori lánglovag az egyik helybéli reggae-zenész bennszülöttel társulva megveszi a karib-tengeri szigeten álló, lepusztult partszakaszt, hogy megvalósítsa régóta dédelgetett álmát, az üdülőparadicsomot. Hamarosan megnyitja kapuit a Paradicsom klub, ahol a vendégek szórakoztatásáról is ők gondoskodnak. A hely mágnesként vonzza a lökött figurákat: a házaspárt kihűlt kapcsolatukkal, a bennszülött lányokról álmodó üzletembereket, a nyaralókritikát író újságírónőt. Moniker azonban hamarosan összeütközésbe kerül a sziget züllött kormányzójával.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Rahar 2012 ápr. 23. - 13:39:07 5/10
Én szeretem Robin Williams filmjeit, de ez nem tetszik. Nem volt az a szörnyû, végigszenvedõs alkotás, számomra az a tipikus közepes film. Egyszer talán jó volt végignézni, de soha többet. De mivel a fõszereplõt játszó színésztõl többet vártam, ezért csalódás volt. A filmben szereplõ humor nekem nem tetszik. Aki szereti a könnyed alkotásokat és vígjátékokat az tegyen vele egy próbát, másnak talán jobban bejön.
Ford Mustang 2011 aug. 26. - 16:28:36
Most nézem, hogy valamikor a fõoldalon is a 'Nicsak, ki nyaral! (Éden klub)' szerepel... váltakozóan, van mikor a 'Paradicsom klub' ... eszméletlen.
Ford Mustang 2011 aug. 26. - 16:26:31
Csak azt nem tudom, meg nem is értem, hogy a fõoldalon a 'Paradicsom klub' szerepel, az üzenetküldésnél és az indított témák között pedig a 'Nicsak, ki nyaral! (Éden klub)' ...
Ford Mustang 2011 aug. 26. - 16:22:43
Jópofa kis könnyed vígjáték, Williams zseniális.
A film hossza 92'
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu