Nincs választás

Bakancslistához adom
No Alternative
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai film, 110 perc, 2018

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Thomas eltökélt szándéka, hogy _ Kurt Cobain öngyilkossága után _ beindítja saját alternatív zenekarát. Megszállottsága olyannyira elvakítja, hogy nem veszi észre a húga mentális összeomlását, illetve zenei zsenialitását. Bridget elutasítja testvére, és az egész naplopó generáció zenéjét azáltal, hogy átveszi a gangsta rapper, Bri Da B személyiségét. A felnőtté válásról szóló dráma az 1990-es évek alternatív rock-irányzatáért, a grunge-ért rajongó külvárosi fiatalság világát mutatja be.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2019 okt. 15. - 07:55:50 7/10
Fiatalnak lenni sem könnyű. Nem mindenki tudja úgy megrázni magát, mint egy kutya a fürdetés után. Nem mindenkiről peregnek le az elvárások, a szerelmi csalódások, az útkeresés mellékösvényei, saját és mások hibái és ez – szerencsére nem túl gyakran – vezethet tragédiához.
Mindig is zenebolond voltam. Az alternatív bandák közel álltak a szívemhez és bár a grunge-ra, a Seattle Sound-ra nem figyeltem különösebben, a Pearl Jam és különösen a Nirvana nagy kedvencem volt. Miért tetszett a film? Egy keveset visszahozott ebből a hangzásból és beleszerelmesedtem Bri Da B reppes, punkos, rockos zenéjébe. Kövezzenek meg nyugodtan, de Bridget alakja nekem felüdülés volt, fiatalon biztos, hogy imádtam volna a csajt.