Nincs választás

Bakancslistához adom
Paradox
18 éven aluliak számára nem ajánlott hongkongi film, 95 perc, 2017

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A hongkongi rendőrségi tárgyaló, Lee Chung-Chi rájön, hogy 16 éves lánya, Wing-Chi eltűnt Thaiföldön. Elutazik Thaiföldre, és összefog a kínai felügyelővel, Tsui Kittel és partnerével, Takkal, és szembeszállnak a feketepiaci szervkereskedő-hálózat fejével, az amerikai gengszterrel, Sachával. Lee Chung-Chi a jelek alapján rájön, mi történt eltűnt lányával, és felszámolja a legyőzhetetlennek tűnő szervkereskedő-hálózatot is.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Gentry69 szept. 11. 02:03:31 Előzmény pihes
OLDBOY
7/10
Nótárius 2019 okt. 10. - 19:24:09 7/10
Szerintem, a kétségtelen hibái ellenére, a kategóriáján belül, egész jó ez a távoli kultúra hiteles érzetű tárgyi környezetébe, szokás- és viszonyrendszerébe ágyazott, de egyébként típusos, politikai hátterű akciófilm. Számunkra különleges hangulattal, feszültségtelien érdekes cselekménnyel; lélektanilag árnyalt, nem egysíkú karakterekkel; sajátos kamerakezelésű igényes képi világgal, jó zenével és ...

ugyan nem teljesen átgondolt, de egyáltalán nem happy-end-es sablonú végkifejlettel.Külön elismerést érdemelt e filmben a távol-keleties túlzásokkal tűzdelten is szinte valószerű közelharcok kidolgozottsága. Ezen küzdelmek a némely "sérülés-bagatelles" és "sorban-állási" stb. képtelenségeikkel együtt is; figyelemre méltóan igényes, továbbá érzékletesen lekövethető mozgáskultúrát és koreográfiát jelenítettek meg.
3/10
pihes 2018 júl. 17. - 13:55:26 3/10
Nem szoktam járni sikerrel, ha ázsiai filmet választok megnézésre. Most se!

3/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu