Nyár februárban

Bakancslistához adom
Summer in February
angol romantikus dráma, 100 perc, 2013

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Ildikó Nóra 2020 dec. 14. - 18:00:31 6/10
A film egyszer megnézhető, vhogy jobbat vártam. Dan S-nek nagyon rosszul állt a festett haj és a két férfi főszereplő magyar hangja nagyon rossz, idegesítő volt.
Filmgusztália 2018 jan. 21. - 22:53:27
SPOILER

A sztori cseppet sem lenyûgözõ, adott egy idióta hülye p*csa, akinek tetszik Gilbert, de még is AJ-hez megy hozzá, aki megcsalja, iszákos és erõszakos, már az esküvõje napján mérget vesz magához, de sajnos megmentik az életét. Boldogtalanul élnek mindketten, illetve mindhárman, mert Gilbert is szerelmes a nõbe.
Végül kufircolnak Gilberttel, ahelyett, h elválna elõbb a férjétõl, hisz válás már létezett akkor, de nem inkább a hattyú halálát játssza. Gilbert Afrikába menekül a boldogtalanság elõl. Teherbe esik még Gilberttõl a nõ és mivel a férjével nem volt hajlandó hálni, hamar kiderül a turpisság, hogy a csaj félrekúrt. Ekkor elszalad és megöli magát.

Tényleg lenyûgözõ, a faszt kibaszott rémálom az egész film.
csvkata 2017 febr. 23. - 17:14:26
A nagy sikerû regény alapján készült Nyár februárban egy bohém mûvészekbõl álló közösség életébe enged bepillantást, amely az angol tengerparton, Cornwall közelében alakult, és az I. világháborút megelõzõ években élte virágkorát. Miközben az ország jövõje ködbe burkolózik, úgy bonyolódik három jó barát egy mindent felperzselõ szerelmi háromszögbe ebben a lenyûgözõ igaz történetben.