Nyár vége

Bakancslistához adom
Summer's End
amerikai-kanadai filmdráma, 98 perc, 1999

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

James Earl Jones alakításának lehetünk szemtanúi ebben az elgondolkodtató és szívbe markoló történetben, amely egy fiatal fiúról, Jamie-ről szól, aki barátságot köt a kisvárosba, Georgia Town-ba érkező új lakóval. Az újonnan érkezett, fekete orvost azonban nem mindenki látja szívesen. Amikor Jamie és Dr. Blakely barátsága veszélybe sodródik a fiú idősebb testvére miatt - és Jamie-t elkezdik kiközösíteni városában - magába kell néznie, és döntést kell hoznia értékítéletéről ill. e barátság számára nyújtott értékeiről.

Stáblista:

Szereplők

Dr. William Blakely
Jamie Baldwin
Hunter Baldwin
Virginia Baldwin
Lad Trapnell

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
knor 2007 szept. 18. - 22:28:28
Nekem nagyon tetszett a film. Jó, hogy van a Duna TV, nagyon színvonalas filmeket látni ott, amikrõl egyébként sose tudnánk...
perry 2007 szept. 18. - 15:53:38
Az külön tanulmányt érne meg, miért van az úgy , hogy az amerikai filmek egy része a konfliktusokat nagyon drámaian bontja ki?
Mind ezt , szépen komponált képpekkel, jó színészi játékkal. Aztán meg arra gondolunk, hogy ezek sztereotípiák, és modorosak.
Õszintén mondom nekem pl. ennél a filmnél is jött a "gombóc" a torkomban. Még akkor is ha minden szépen össze jött a végére :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu