Nyári vakáció

Bakancslistához adom
Summer Holiday
angol zenés vígjáték, 103 perc, 1963

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Négy londoni autószerelő srác, Don, Cyril, Steve és Edwin kölcsönkérnek egy kisbuszt, és európai kirándulásra indulnak. Úti céljuk Dél-Franciaország, ám Párizs környékén összeütköznek egy autóval, amelyben három fiatal lány ül, Mimsie, Angie és Sandy. Később egy negyedik lány, Barbara is csatlakozik hozzájuk, aki az anyjától szökött el. Barbara profi énekesnő, de ez nem riasztja el attól, hogy egy kis kalandban részt vegyen, pláne ha ezt anyja nélkül teheti. A fiúk megígérik, hogy elviszik a lányokat Athénba, ahol fellépésük lesz. Don-ban pedig hamarosan vonzalom ébred Barbara iránt...
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
katinak 2008 febr. 14. - 10:32:12 Előzmény btanarur
Felvettem asztali DVD felvevõvel én is a TV2-rõl. Sajnos nem láttam el védelemmel és mielõtt lemezre írhattam volna törlõdött a felvételem. Megosztanád-e velem az általad rögzítettet ? Esetleg van-e valaki, aki felvette a filmet és tudna segíteni ?!
Választ a *moderálva* címre várok.

Kati
Ezüstliliom 2008 jan. 29. - 00:32:41 Előzmény btanarur
Nekem nagy kedvencem a dalok és a táncok és nem utolsó sorban Clif Richard miatt.;))
btanarur 2008 jan. 25. - 16:43:08
A fenti leírás alapján egy csapnivaló film is lehetne. A délelõtti idõpont miatt csak Cliff neve miatt vettem fel videora, hogy majd filmínséges idõben megnézem. A film kifejezettem amerikai stílusban készült. Srácok, csajok mennek bele a világba egy "doubledecker"-rel és amikor van rá egy kis idõ, táncolnak, énekelnek. Nagyon jó zenék vannak benne a 60-as évekbõl. Csak ajánlani tudom!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu