Nyicsevó

Bakancslistához adom
Nitschewo
16 éven aluliak számára nem ajánlott német filmdráma, 86 perc, 2003

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Időpont: 1993. Helyszín: egy kis városka az egykori német határon, a senkiföldje. A fal leomlása után kicsit változtak a dolgok. Itt él Jim és Elise. Őrülten fiatalok és szenvedélyesen szerelmesek. Legjobb barátjuk a határváros félkegyelműje, akit Jim véletlenül halálra gázol. Ettől a pillanattól kezdve Jim mély depresszióba esik, s még Elise, a szerelme sem tudja átsegíteni a mélypontokon. Egy Idegen érkezik a kihalt városkába, s házat bérel. Az Idegen Frank Morris, aki egy forgatókönyvön dolgozik, miközben a háttérből, szenvedéllyel figyeli a fiatalok életét. Egy napon Frank megkéri Jimet, hogy segítse a forgatókönyvírásban, hiszen hasonló fiatal karaktert kell megszemélyesítenie az írás tudományával. Az Idegen meghívja a fiatalokat egy tengerparti kirándulásra. Elise kezdettől fogva idegenkedik az Idegentől.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu