O-bi, O-ba, avagy a civilizáció vége

Bakancslistához adom
O-bi O-ba, konec cywilizacji
lengyel sci-fi, 88 perc, 1985

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Történetünk egy földalatti börtönben kezdődik, ahol egy nukleáris népirtást követően megkötözött, rongyos emberi lények raboskodnak. Főhősünknek a mindennapi túléléssel kell megküzdenie vándorlása során, miközben az emberek a Bárkára várnak, hogy eljöjjön és megmentse őket, mielőtt körülöttük darabokra hullana minden.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kakukk76 2008 nov. 22. - 22:18:19
Gyerekkoromban láttam a királyi csatornán (mi máson?). Azért kaptam fel rá a fejem, mert észrevettem, hogy a fõszereplõje ugyanaz a színész (Jerzy Stuhr), mint a Szexmisszió egyik szereplõje, az pedig rém muris egy film, de azért több is annál. Mivel a reklám alapján ez is valami hasonlónak tûnt, megnéztem ezt is. Nem mondom, hogy hiba volt, de gyerekfejjel annak tartottam.

Dráma a föld felszíne alá bújt emberekrõl. Odafent élhetetlen a világ az háború (vagy valamilyen katasztrófa) által okozott "atomtél" miatt. A már-már szürreális földalatti nyomorban lassan mindenki megõrül, miközben egy elharapózott legendára vágynak, egy messianisztikus léghajóra (vagy ûrhajó?), ami kimenekíti õket ebbõl az áldatlan állapotból.

Kíváncsi lennék, hogy most hogy tetszene a film...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu