OLD(S)COOL

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, I / 7. rész, 60 perc

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Három nagyi humoros tanácsai a fiatal generációnak

A műsor ismertetése: Három nagyi humoros tanácsai a fiatal generációnak.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
pante 2020 ápr. 14. - 15:14:16 1/10
Cringe! Három vén ripacs vergődése, akik nem tudnak méltósággal öregedni. Borzalmas!
seberla 2020 márc. 13. - 15:05:43 Előzmény lac08
Kis módosítással egyetértek. A Bay Éva inkább azt sem tudja hogy rakja a száját. A 6-os lottó műsorában sokkal természetesebbnek tűnt. Annyira természetellenesek mindhárman, hogy feláll tőlük a szőr a hátamon.
meggy100 2020 jan. 12. - 20:34:57 Előzmény ccaty
Miért is kéne tisztelni őket ?? Én nő vagyok, már fiatal sem vagyok, mégis Lac08-nak adok igazat....ez a 3 "idős" mő egyszerűen ripacs és szörnyűek !!! belenéztem...hát elhiszem ha a nézők 90 %-a elriad a nézésüktől !!! Ha már idős hölgyeket akarnak megmutatni, bemutatni a mindennapokban....találhattak volna tényleg tiszteletre méltó, kedves, humoros, szimpatikus hölgyeket és nem ezeket a szánalmaan ripacs Karda Beát / mit is kéne tisztelni egy piálós nőn/, Esztergályos Cili / egy magát örökifjunak tarto megoszto sértődékeny/ nő és Bay Éva a, ki szintén irritálo személy....nézze őket aki akarja, de nem hiszem, hogy sokan néznék őket
10/10
ccaty 2019 dec. 24. - 12:32:06 10/10 Előzmény lac08
Sokszorosan nagyon nagy baj van veled.
Láss, láss, láss, ne csak nézz...

Kezdjük rögtön azzal, hogy senki nem marad örökké fiatal... legalábbis külsőleg...
A három, nagyon nagy szerepre vállalkozó hölgy, akkor is tiszteletet érdemel, hogy ilyen feladatot felvállalt, pontosan a koruk és tapasztalataik miatt.

Ráadásul nem is fontos az, hogy miben és milyen tapasztalataik vannak, mert egy a lényeg, hogy fiatalabbaknak semmiben nem lehetnek egyértelmű és kiforrott tapasztalataik semmiben.

Ez a dolgok lényege. Ahogy öregszünk, egyre többet és sokszor tapasztalunk, kinek javára vállnak a tapasztalatai, kiknek pedig a szemét is kiböki, akkor sincs semmi sem a hasznára.
Talán egy szemüveg, esetleg egy rózsaszínű a segítségedre lehetne...

Legvégül a tiszteletről is van még elég sok tanulnivalód... ha a kort nem tiszteled, akkor is hölgyeknek mindenkor tisztelet jár.

Egy illemtan könyvből sokat meríthetnél a viselkedésről, ugyanis a megnyilvánulásod nem tiszteletreméltó, így hát ne is várj el tiszteletet és figyelmet...

1/10
lac08 2019 nov. 07. - 20:11:00 1/10
Három, nagyon rondán öregedő szánalmas vén ripacs,azzal a száj rángatózós Bayval az élen!