Örömtánc

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A hetek óta tartó megfeszített próbafolyamat után végre Önök elé áll az az öt sztár, aki vállalkozott arra, hogy profi néptáncosok segítségével megmutassa tudását. Esténként más és más produkciót láthatunk a versenyzőktől, Önök és a zsűri dolga pedig az, hogy eldöntse, ki nyeri a sztártánc-párbajt.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Deszpina 2008 aug. 17. - 16:41:04 10/10
Sasvári csapata valóban jól teljesít, kivéve Sasvárit. Egyébként nyaralni volt a próbák idõtartama alatt két hétig, ez meg is látszott a teljesítményén.
Aki táncban kiemelkedõ, az Aladár.
valentini66 2008 aug. 17. - 11:42:25
Balesete? Mi történt, vagy inkább ne kerüljön nyílvánosság elé? Az elsõ részben nagyon tetszett a tánca, utána más lett teljesen, de volt pár produkció, amit nem fogok elfelejteni. pl: a dobolás (sámán,vagy az utolsó részben azt a dal gyönyörûen énekelte.Mondjuk sokmindentõl függ, hogy ki mennyit táncol. Az utolsó adás végén nagyon táncolt. Ezekszerint rendbejött.
8/10
Drakeamarth 2008 aug. 11. - 22:55:05 8/10 Előzmény Lyanos
Nem, teljes mértékben magyar kreálmány.
Lyanos 2008 aug. 11. - 21:02:48
Igaz, hogy ez a produkció is külföldrõl licenszelt?
Akly 2008 aug. 09. - 09:28:28 Előzmény aser
Szia!

Szeptemberben azért nem mehetett a mûsor, mert több csatornán is indul valóság show és egyéb mûsor, amivel nem veheti fel a versenyt ez a produkció. Ullmann Móni persze hogy nem nyerhetett, néptáncos múlttal rendelkezik. Szerintem õ úgy kezdett bele ebbe, hogy tudta nem nyerhet. A sajtó azonnal rárepült volna a témára, csalással és egyebekkel dobálóztak volna
Ezüstliliom 2008 aug. 07. - 22:38:14
Még nem nyert senki. 17-én fog kiderülni, hogy a közönség kit szavazott meg elsõnek.

Amúgy nekem ma Ulmann Mónikáék tetszettek a legjobban. Mahó Andiék táncával nem igazán tudtam mit kezdeni. Azt mondták utána, hogy viccnek szánták... Hát én nem tudtam igazán nevetni rajta. De ugyanígy Rúzsa Magdiék táncát sem tudtam igazán élvezni.
10/10
Deszpina 2008 aug. 07. - 17:16:02 10/10 Előzmény aser
Csatlakozom. Szerintem is ebben az idõtartományban a legértékesebb mûsor.
aser 2008 aug. 07. - 15:46:36
Az elsõ adástól nézem a mûsort.
Én azért nem vagyok szomorú a nem túl erõs nézettség miatt, mert a mûfaj eleve nem populáris a mai világban, másrészt nyár van (szabadságok, táborok...)
Persze, sokkal jobb reklámmal, érdekesebb "vendég-táncosokkal" és mondjuk szeptemberi vetítéssel, legalább dupla nézettséget produkálhattak volna.
Az ötlet és a szándék értékelendõ. Ezért tisztelet mindenkinek, aki részt vett a mûsor létrejöttében!
Talán a következõ jobb lesz (ha lesz):
- Laklothoz hasonló "sztár-táncosok",
- jobban kihasznált mûsoridõ,
- élõ szimpadi zene, minden esetben,
De az biztos, hogy ennél lelkesebb mûsorvezetõt nem találnak (még ha sokat hibázik is - állítólag).
S mivel az este nyolc órai mûsorsávban jelenleg SZÁMOMRA nincs jobb mûsor a tv-ben, ma este is leülök egy tál chips és üdítõ mellett az Örömtáncot nézni és szerintem az eddigielhez hasonlóan kikapcsolódva szórakozok...
És ami szintén fontos: nem valószínû, hogy rosszakat fogok álmodni :-)
10/10
Deszpina 2008 aug. 07. - 15:02:32 10/10
Semmirõl nem maradsz le. Ugyanis õ nem táncol, csak jelen van.
Jozefa 2008 aug. 07. - 10:11:43
Egy csomóan vannak nyaralni. Pl. Erdélyben ilyenkor vannak a néptánc-táborok, ahol, gyanítom, elég sok potenciális Örömtánc-nézõ vesz részt... Eleve nem is értettem, hogy miért a szabadságolások idejére tették ezt a mûsort...
offtopic
kevinspéci 2008 aug. 07. - 08:49:23
"Amit még kiemelnék a mûsorok közül, az az m1 Örömtánc címû új produkciója, amely szombaton 56 ezer 18-49-es nézõvel 4% negatív rekord közönségarányt produkált szombat 20.30-tól, vasárnap 20.00-tól 40 ezer nézõvel és 2,5%-os SHR-rel még ezt is alulmúlta. Rémisztõ. Össznézettségben is az, ahogy az elõtte és az utána lévõ mûsor hozza a 11%-os közönságarányt, míg az Örömtánc csak 5,7%-ot."

Hát, ez tényleg nem valami biztató...
könnycseppek 2008 aug. 07. - 07:23:12
Én csak egy részt láttam, azt sem teljesen, de bevallom, csalódtam.
Laklóth Aladár szuper volt, benne nem;-) Õ táncolt, energikus volt.
Mahó Andrea viszont szerintem nem igazán tett mást, mint szomorú arcot vágott és hagyta magát sodortatni... értem én, ez volt a koncepció, meg végülis mi a tánc fogalma...?...

Elvileg néptánc, vagy népitánc (bocs...), amirõl szó van, de ez így tényleg hagyomány, ha modernizált változatban adják elõ. Ettõl függetlenül a Laklóth féle tánc tetszett;-)
Az operatõri, pontosabban rendezõi munka viszont nem. Egyetétek az elõttem szólókkal: egy táncnál szerintem is elsõsorban az összképet kellene mutatni, és ha már közeli, akkor is sokkal inkább a lábakat, mint az arcot.

Ezt persze egy adás alapján mondom, emrt a többirõl lemaradtam.
És a nézettségi adatokból úgy láttam, hogy szinte mindenki más is lemaradt. Nagyon nagyon alacsony volt a nézettség, amit persze nem tudom, minek a számlájára lehet írni: érdektelen a néptánc (ez azért szomorú), vagy a nem túl jó szerkesztés a gond (ez is szomorú)...
10/10
Deszpina 2008 aug. 07. - 07:08:57 10/10 Előzmény Ezüstliliom
Nem akarok túl cinikus lenne, de hol láttad õt táncolni? Mert ebben a mûsorban nemigen.
Ezüstliliom 2008 aug. 06. - 22:44:14
Szerintem Rúzsa Magdi jól táncol. Mahó Andreának pedig nem a tánctudásával van gondom, csak a grimaszaival, a mesterkéltségével.
Ezüstliliom 2008 aug. 06. - 22:42:31
Ha valaki tudja magáról, hogy nem túl jó táncos, akkor miért megy a próbák alatt még két hét szabadságra is???

Nem is mondtam, hogy hülyeségeket beszél Gerzson, csak lilákat. Túl szakmai, túl mûvészkedõ.

Apukádra pedig teljes joggal vagy büszke.:)
Ezüstliliom 2008 aug. 06. - 22:39:30
Az a valaki én voltam, mégpedig a legutolsó hozzászóló. Nehéz lehetett megjegyezni.:)

Sasvári sámánt játszott, ezért dobolt és kiabált olyan furcsán. Elvileg az önkívületet próbálta megjeleníteni, de nekem sem nagyon tetszett.

Magdi vezetékneve pedig Rúzsa, nem Rózsa.
Ezüstliliom 2008 aug. 06. - 22:34:29
De ilyen módon nincs értelme. Vagy adják le az egész táncot, vagy hagyják a fenébe az egészet!:/
10/10
Deszpina 2008 aug. 06. - 16:37:50 10/10
Sasvári elmehetett volna nyaralni akár a próbák össz idõtartamára. Nem is értem, õt és Rúzsát miért választották be, mert amit csinálnak, annak a tánchoz nem sok köze van.
Kiemelkedõ Laklóth Aladár teljesítménye, különösen annak fényében, hogy a 49.életévében jár. Ulmann Mónika kecses, bájos, de nekem Mahó Andrea is tetszik. (Elfogult lennék vele szemben, mert olyan maradandót nyújtott Christinként az Operaház fantomjában? Nem hiszem).
Ha apád is a koreográfusok egyike, külön gratula valamennyiüknek! Nem semmi egy-egy tánckompozíciót 3 percbe besûríteni! Remek munkát végeztek.
8/10
Drakeamarth 2008 aug. 06. - 16:30:23 8/10
Én azért nagyjából képben voltam a mûsor szervezésénél, szóval elárulhatok egy-két kulisszatitkot:

1. Sasvári a próbák közbenn elment 2 hétre nyaralni, így (és mivel amúgy se valalmi ügyes) kevesebbet táncol.
2. Gerzson olyan, amilyen. Nem mond hülyeségeket, csak túl nagy az arca.
3. Szerintem rendben van a mûsor, dagad a keblem, mikor az apám koreográfiáját adják elõ :)
4. Mahó engem is borzasztóan irritál, azokkal a nagy bociszemeivel meg grimaszaival teljesen tönkrevágja az egészet. Gratz neki.
Ezüstliliom 2008 aug. 06. - 14:02:27 Előzmény Viola Erzsébet
Szerintem az a túlzás, amit a többi adó ad fõmûsoridõben, de ízlések és pofonok... Akinek ez a mûsor nem tetszik, az nyugodtan nézegetheti a fõzõcskézõket vagy a jó kis akciófilmeket.

Nagyon jó ötlet volt ez, bár nekem némelyik koreográfia elég lila, túl elvont. Érdekes zenéket ismertem meg, és olykor csodás színpadképeket és táncokat láthatok, amiért már megéri nézni. Csak azt sajnálom, hogy a mûsorvégi autentikus néptáncot olyan hamar lekeverik. Az nagyon durva. Ez megint ilyen modern divat, mint a gyors képváltások, amit gyûlölök. Miért kell ilyen primitív módon elvágni, mikor még gyönyörködnénk benne???
Szinte mindegyik táncosnak drukkolok, egyedül Mahó Andrea bántóan mesterkélt, erõltetett. Hogy grimaszolhat ilyen visszataszítóan egy színésznõ? Igyekszem nem nézni az arcára.
A zsûribõl a koreográfus is kissé ellenszenves. Õ is túl lila nekem. Olyasmiket kér számon a koreográfusokon, amik egy nézõnek nem fontosak, maximum a szakmának. Ha az õ elvárásainak megfelelõ koregoráfiákat kellene néznem, inkább kikapcsolnám a TV-t. No és az a sál folyton a nyakában...:D Sebestyén Márti ruhái viszont szemgyönyörködtetõek. És azok az ékszerek!:) Jó ízlése van.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu