Palo Alto

Bakancslistához adom
amerikai filmdráma, 100 perc, 2013

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez 2022 júl. 30. - 20:07:18 5/10
Ennek a filmnek az az egyetlen különlegessége, hogy James Franco írta a sztori alapjául szolgáló regényt. Valójában 1 monoton, lehangoló, mélyen depresszív alkotás, tehát Skins rajongóknak kiváló!
A történet középpontjában a züllés meg a függés áll, és ügyetlenül 3 szálon próbál futni: Itt van April (Emma Roberts), aki a legnormálisabb, neki talán a dohányzás az egyetlen káros szenvedélye, Teddy (Val Kilmer fia), ki egy full drogos, ráadásul rendszeresen balhéba keveredik a sík hülye haverjának köszönhetően, továbbá Emily (Zoe Levin), akinek mániája a szeretethiányból elkövetett kurválkodás. Az ő íve a lehető legkidolgozatlanabb. Túlzás lenne azt állítani, hogy ez a 3 karakter menet közben olyan nagyon fejlődik, de azért a végére legalább így vagy úgy megpróbálnak kiutat találni a saját baromságaikból.
A színészek közül kizárólag Jack Kilmer emelhető ki. Ja meg Emma Roberts is, mivel őt mindig felüdülés értelmesebb szerepben látni. Az elvont, alternatív zenék kiválóan passzolnak a mozi hangulatához.