Pannon expressz

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar magazinműsor, 26 perc

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

A vasút segítségével bebarangoljuk Magyarország és a határon túli területek városait, falvait. A helyiek segítségével a közismert nevezetességeken túl bemutatjuk mindazt, amiért jó ott élni vagy érdemes odautazni. Rejtett titkok, kulturális gyöngyszemek, városi legendák - amik az útikönyvből mind kimaradtak.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
ataki 2019 jan. 25. - 19:57:48 10/10
Pannon expressz, Kőszeg | MédiaKlikk
https://www.mediaklikk.hu/video/pannon-expressz-koszeg/
10/10
ataki 2019 jan. 22. - 19:44:19 10/10
https://www.youtube.com/watch?v=U6yIAAuLa6w
Ha Valaki lemaradt volna róla.
Illés Tóth 2018 jan. 21. - 14:11:17 Előzmény DUNAWÖLD
Pedig illik ismerni a nevét, nyárson sütötte a németeket és a vérüket is megitta.
laszlo.kovacs976@gmail.co 2016 jún. 16. - 09:41:15
Amikor a veszprémi részben a Kati a város nevének "népies értelmezésére" (Vessz,prém) reagált, az mindent visz :-) Még az idegenvezetõ hölgy se bírta ki kuncogás nélkül.
BR0214 2015 ápr. 22. - 11:53:20
Engem kifejezetten szórakoztat.:)
A kedvenc jelenetem amikor a mûsorvezetõ kajakozni tanul.
Jól észreveszi a helyzetben kínálkozó komikus momentumokat, és egy-egy beszólással még rá is erõsít. :D
Az tényleg a klasszikus ,,pesti lány" szerep, amit hoz.

Jópofa, szórakozatató és elhozza Magyarországot a nappalimba. Mi kell még? :) :)
10/10
DUNAWÖLD 2015 márc. 27. - 01:41:53 10/10 Előzmény Trivia Showtime
Kedves Trivia!

Köszönettel tartozom Önnek, mert megírta azt a levelet, amit én már régóta készültem. csak nagyon röstelltem...
Valóban irritáló, ahogyan a mûsorvezetõ elõször hall dolgokat, nagy szemeket mereszt, ami pedig a táncos lábakat illeti- nos, a geometria makacs és egzakt dolog, erre van a hosszú szoknya (a másságból tõkét kovácsolni).
offtopic
Trivia Showtime 2015 márc. 16. - 20:21:32
Kedves Lóth Kati!

Köszönöm a választ. Õszintén sajnálom, hogy megszûnt a mûsor; minden bizonnyal sok örömet szereztek vele nézõk sokaságának. Ringó csípõjére tett megjegyzésem pedig dicséret volt, nem negatív kritika. Õszintén gratulálok táncos múltjához, ezt valóban le sem tagadhatja!
A mûsorvezetõ feladata azonban még egy szórakoztató mûsorban sem a "rácsodálkozás", hanem a felkészültség és az õszinte (nem koncepció alapján eljátszott) érdeklõdés. A pesti lányok pedig, higgye el, nem olyan tudatlanok és ostobák, mint azt sokan gondolják róluk.
A válasza alapján számomra egyértelmû, hogy Ön sem tartozik a butuska, "szempilla-rebegtetõ" hölgyek közé, ezért úgy vélem, hogy ezt a szerepet sem a képernyõn, sem az életben nem szükséges eljátszania, senki kedvéért.
További sok sikert kívánok Önnek!
T.S.
10/10
LK_LK 2015 márc. 16. - 09:48:20 10/10 Előzmény Trivia Showtime
Kedves Trivia Showtime!
Õszintén sajnálom, hogy ilyen véleménnyel van mind a mûsorvezetõi teljesítményemrõl, mind a "ringó csípõmrõl". Elõbbi koncepció, utóbbi fizikai adottság és 10 év tánc. De a koncepció része fontosabb: a formátum szerint nem mûsorvezetõként érkezem egy adott térségbe, hanem turistaként, egyszerû utazóként, "pesti lányként". A célom, hogy a nézõben felmerülõ kérdéseket tolmácsoljam õszinte érdeklõdéssel, rácsodálkozásokkal (akkor is, ha a kérdésekre többnyire elõre tudom a választ, mivel a mûsor helyszíneinek meghatározását, a forgatások elõkészítését, teljes szervezését én végzem) és nem az, hogy bennfentes beszélgetéseket folytassak helytörténészekkel, melyekbõl a nézõk kimaradnak. Az egy másik típusú mûsor - annak is megvan a létjogosultsága és ennek is. Nem, a Pannon expressz nem tudományos-ismeretterjesztõ, hanem elsõsorban szórakoztató magazin. Ez a 25 perc a szép tájakról, kedves emberekrõl, jó ételekrõl szól - atmoszférát próbálunk teremteni, színekkel, fényekkel, zenével, ízekkel, hangulatokkal, hogy felhõtlen örömet szerezzünk a nézõinknek. Extra információ: a Pannon expressz már megszûnt, csak ismétlésekben találkozhat vele.
Üdvözlettel:
Lóth Kati
anette01 2015 márc. 07. - 02:27:52
Most megy Bakonybélrõl a mûsor, édes szülõfalumról. Csodálatos!
Trivia Showtime 2015 márc. 06. - 09:21:20 Előzmény DUNAWÖLD
A rácsodálkozó, butuska, felkészületlen riporter mostanában "trendi" a képernyõn. Hadd ne soroljam a neveket... Lóth Kati is inkább azzal van elfoglalva, hogy ringó léptekkel gördüljön végig az adott helyszínen, miközben a kamera veszi. Az, hogy mirõl és hogyan kérdez, felkészült-e, érdekli-e a riportalany mondandója, számára (és a produkció számára) mind elhanyagolható tényezõ. Halkan jegyzem azért meg: ha már választhatok, inkább nézem szívesen, ahogy Katika ringatja a csípõjét, mint ahogy Borbás Marcsi szalonnázás és vedelés közben az észt osztja országhatáron innen és túl...
10/10
DUNAWÖLD 2015 jan. 21. - 00:36:10 10/10
Nem lehet annál nemesebb feladat, mint hazánk bemutatása, ezért a sorozatot a szívembe zártam.
Azonban nem lehet nem észrevenni, hogy a mûsorvezetõ felkészültségében hiányosságok vannak
(amikor pl. nagy, kerek szemeket meresztett a "Vérbúlcsú" név hallatán, akkor a helyében szégyelltem magamat...)
wagnera 2013 márc. 30. - 11:14:58
Ha valakit érdekel, a mûsornak van Facebook oldala:
https://www.facebook.com/pannonexpressz
temi3 2012 aug. 12. - 14:02:40
Nagyon vártam a Szabadka címû részt, mivel nemrég jártam a városban és tetszett a sok szép (pusztuló) épület. Csalódtam. A mûsorban alig látszott belõlük valami, csak interjúk voltak és a személyeket mutatták. A televízió nem beszélgetõs mûsorokra való, arra ott a rádió. Minden mûsorvezetõnek, szerkesztõnek és operatõrnek ezúton üzenem: jó lenne, ha beszélgetések közben a beszélt tárgyról mutatnának képeket!!!
A ráckevei rész már egy fokkal jobb volt, bár a kastélyról több képet is mutathattak volna. Tudom, hogy szálloda, de az elõtérbe be lehet menni, és ez reklám is lehetne. Nelli