Peel

Bakancslistához adom
angol vígjáték, 101 perc, 2019

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Peel ötéves volt, amikor elhagyta az apja, és az érzelmileg instabil anyja nevelte fel izolált környezetben. Amikor az anyja váratlanul meghal, a 30 éves Peel egyedül marad. Munka, család és barátok nélkül válaszútra kényszerül, úgy fog élni, ahogy az anyja, vagy változtat a sorsán. Mivel nem tudja fenntartani a lakást, befogad néhány szobatársat. Úgy tűnik, minden jól alakul, de csalódnia kell. Mindez arra készteti Peelt, keresse meg a testvérét, akitől évtizedekkel korábban szakították el.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sexykex 2021 jan. 30. - 11:18:08 6/10
Félelmetes, hogy hány bolond ember él a Földön. Hány gyereket tesznek tönkre részben vagy végleg az anyák pusztán a fékezhetetlen szeretetükkel és vajon mennyit nemtörődömséggel, esetleg gyűlölettel. A főhős Peel noha teljesen bolondnak látszik, csak részben az. Esze nincs túl sok, de a szíve helyén van, amikor kezében mérőléccel családegyesítő túrára indul.
6/10
itsme1 2020 nov. 13. - 19:00:09 6/10
Vannak "kultúrák", ahol nem tolerálják a melegeket. Gondolom kolléga úr itt alattam szofisztikált fogalmazásában erre célzott. Valószínű nem nézte végig a filmet, mert akkor most tudná, hogy a történet teljesen másról szól. Emberi sorsok, és életutak alakulására világít rá keserédes stílusban. Ki a normális, és mihez képest? Számomra ez volt a mondanivalója.
1/10
Bayla 2020 febr. 18. - 10:43:49 1/10
Az internetszolgáltatómnak küldök egy bocsánatkérő levelet, hogy feleslegesen használtam a sávszélességet, amíg ezt a foshalaz, hányadék, filmnek nem nevezhető tákolmányt letöltöttem. :/