Perrier vérdíja

Bakancslistához adom
Perrier's Bounty
ír-angol vígjáték, 88 perc, 2009

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Michael McCrae (Cillian Murphy) ezer euróval tartozik Dublin legnagyobb és legkegyetlenebb gengszterének, Perrier-nek (Brendan Gleeson). Michael le van égve, de 24 órán belül fizetnie kell. Ha nem fizet a kitűzött határidőre, a banda eltöri egy végtagját, és minél tovább késlekedik, annál tovább folytatják kínzását. Michael kétségbeesésében Tökfejhez (Liam Cunningham), az alvilági uzsoráshoz fordul. A helyzet tovább bonyolódik, amikor Michael apja, Jim (Jim Broadbent) és titkos imádottja, Bren (Jodie Whittaker) is színre lép. Miután Bren lelövi a gengsztert, akit az első büntetés végrehajtására küldtek, Perrier tízezer eurós vérdíjat tűz ki Michael és Bren fejére.

Stáblista:

Szereplők

Michael McCrea
Darren Perrier
a kaszás hangja
Jim McCrea

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Kulcskészítõ 2013 szept. 26. - 12:06:18 4/10
Nagyon-nagyon közepes. A készítõk talán az In Bruges hatására vágtak bele a filmbe, de mondanom se' kell, hogy nem nagyon sikerült még csak hasonlót sem összehozni, pedig az a nagy igazság, hogy már az In Bruges-t sem tartottam olyan hatalmas durranásnak. Ennek a filmnek talán a legnagyobb hibája, hogy teljes egészében hiányzik belõle a fekete humor, amire itt nagy szükség volna. Néha próbálkozik, de az is igen lapos, ráadásul némelyik párbeszéd az abszolút dögunalomba fullad. Az irreális hülyeségekrõl már nem is beszélve, például az autótolvaj kölykök röhögve elcserélik a lopott kocsijukat egy lopott rendõrautóra... hát ki ilyen hülye?
6/10
Sasha Wins 2012 márc. 29. - 22:29:43 6/10
Zavart a narrátor, hogy elõre lelövi a poént, készüljünk fel mert ez meg ez fog jönni.
A filmet is próbálták jól összekutyulni, de nem nagyon jött össze, csak egy nagy ide oda rohanás lett belõle, a szokásos sablonokkal. Cillian Murphyt szeretem, azért is néztem meg, itt se rossz, csak gondolom a forgatókönyv miatt csinál olyan dolgokat, amiknek semmi értelme. Nagyon erõltetett a figurája, mesterkélt.
Egy a sokból.. 2012 márc. 18. - 09:17:29
Engem valahogy nem tudott lekötni...
10/10
Kendy 2012 febr. 22. - 10:46:51 10/10
Tegnap este néztem meg ezt a filmet!
:)
Nekem nagyon tetszett és szerintem jó film volt!

Esti kikapcsolódásnak tökéletes.

A filmben szerintem a legjobb karaktert Jim Broadbent alakította.
Nagyon jól hozza a figurát.
Cillian Murphy és Brendan Gleeson hozzák a kötelezõt.

Viszont szerintem ez a film a Port.hu-n írottal ellentétben nem vígjáték.
Inkább 1 fekete humorú kriminek nevezném.
7/10
Mirax 2010 okt. 18. - 14:03:41 7/10
szerintem élvezetes volt, a karakterek is kellõen tökkelütöttek. Nyilván nem Blöff szintû, de szerintem teljesen szórakoztató, csak kicsit túl sokat mondják benne, hogy "man" :D
kalozlany 2010 júl. 25. - 21:26:10
én most néztem meg ezt a filmet és nagyon jól szórakoztam. bár egy ajánlóban az In Bruges- höz hasonlították, engem inkább a Guy Ritchie filmekre emlékeztetett. az a plusz sajnos hiányzott belõle ami miatt az In Bruges- t imádom, úgyhogy "csak" 8/10.