Piercing

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai film, 80 perc, 2018

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Reed üzleti útra indul. Megcsókolja feleségét és csecsemő kisfiát, aztán fogja a bőröndjét, amibe ruha helyett fogkefét és gyilkossághoz szükséges dolgokat csomagolt. Mindent aprólékosan eltervezett: bejelentkezik egy szállodába, felhív egy prostit, akin majd kiéli gyilkos hajlamait. És miután megszabadult az őrült késztetéstől, újra jó férj és apa lesz. Reed többet kap, mint amit remélt, amikor meglátja a szobájába érkező csábos Jackie-t. Ám a dolgok nem egészen a terv szerint alakulnak.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
joey l 2023 jan. 20. - 16:27:13 1/10 Előzmény tortura
igen
tortura 2020 júl. 07. - 16:31:57 Előzmény csaszar.timea
Jól teszed. Én is látom, hogy vannak, akik ajnározzák a filmet, tegyék, ha nekik ez kell.
SPOILER!

Már az elején irritált, mikor azt látom, hogy a "főhős" csavarhúzóval vagy mi a nyavalyával majdnem megöli a saját gyerekét..... Na már akkor gondoltam, hogy nem kéne mégse végignézni ezt a filmet, de megtettem. Kár volt. Két aberrált, beteg ember vergődését, harcát láthattam. De biztos vannak olyanok, akik a szexuális életüket ilyetén módon fűszerezik, hogy izgibb legyen. Lelkük rajta, bár kicsit sajnálom őket.
csaszar.timea 2020 jan. 01. - 02:10:48 Előzmény sexykex
Én olvastam a könyvet, az alapján nem akarom még csak megnézni sem a filmet, mert biztos az is egy fos. Pedig a "letisztult" Japán szemén keresztül próbáltam menteni a történetet. Nem az én világom, tovább megyek, sztem nem európai világú.. Egyébként gondolkodtam rajta eleget, elhihetitek.
7/10
Gollam24 2019 nov. 11. - 15:06:03 7/10
Ne higgyetek a fanyalgóknak, ez nagyon is jó film.
Azonban gondolkodni kell rajta, sundance-n mutatták be, kis költségvetésű indie thriller, ehhez mérten nézd meg (kár, hogy ide ezekből csak kevés jut el).
Külön öröm számomra, hogy Mia Wasikowska ilyen filmekben is játszik, ez a prosti szerep nagyon jól állt neki.
Nekem bejött.
7/10.
tortura 2019 okt. 14. - 16:00:45
Borzalmas film. Aki jót akar magának, ne nézze meg.
6/10
sexykex 2019 aug. 14. - 09:08:19 6/10
Ha ölni készülsz, tervezz! Figyelj minden apró momentumra. Ha ölni készülsz, gyakorolj! Senki sem szereti a béna gyilkosokat. Ha ölni készülsz, válaszd ki körültekintően az áldozatod! Különben minden másképp alakulhat.
A film legnagyobb hibája, hogy semmit sem tudunk meg a szereplőkről, csak találgathatnánk, hogy mitől lettek ilyen eltorzult személyiségűek, ennyire zavarodottak. Ahhoz valószínűleg el kellene olvasnunk Murakami Rjú 1994-ben megjelent könyvét is, ami a film alapjául szolgált.

Vajon miért akarja valaki megölni a kisbabáját? És miért pont jégcsákánnyal? A papák többnyire csak elhallgattatni szeretnék a folyton síró csemetéjüket.