Pocsék egy év

Bakancslistához adom
Shit Year
amerikai filmdráma, 91 perc, 2010

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A híres színésznő, Colleen West hátat fordít karrierjének, és visszavonul a hegyek közé. A lelki békéjét, nyugalmát, amelyre vágyott azonban megzavarja a közelben zajló építkezés. Colleen rájön, hogy most, hogy feladta az egyetlen dolgot, amelyre mindig is vágyott, képtelen megállni a lábán. Összebarátkozik a különös szomszédjával, és találkozik az asszony elhidegült fivérével. A magánytól és múlt vágyaitól kísérve Colleen úgy érzi, mintha életét azokon a karaktereken keresztül élné, akiket színpadon és a vásznon játszott. Álom és valóság teljesen összekeveredik.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
perry 2012 ápr. 11. - 11:24:19
Még soha sem voltam ikonizált személy , sajnos híres filmszínész sem, de még celeb személyiség sem.
Bár, az utóbbit nem is bánom.
De azért már játszottam azzal a gondolattal, milyen lehet úgy élni mint ha színpadon játszanék vagy életem csupa filmszerep lenne.
Idõsödõ úr egy autóban az álmai között. / A nap vége / Ne tán idõs néger úr aki gépkocsit vezet egy idõs hölgynek.
/ Miss Daisy sofõrje / Persze ki nem felejteném a szabadság vágyát két halálosan beteg ember road movie-t / Bakancslita /.
Bizony Pocsék egy év ez gazdasági válsággal, kevés pénzzel, minden mással és akkor még itt van Ellen Barkin is akit habkönnyû vígjátékokban szoktunk meg aki kb. most olyan mintha egy Godard filmbõl jött volna elõ, legalább is az Alkony sugárútból mint Gloria Swanson unokája.
Szóval ezek után nekem meglepetés volt a mûvésznõ visszafogott játéka, bár a forgatókönyv nagy igyekezetében, vagy is az írója sikeresen bele esett néhány klisébe.
Az viszont igaz, hogy ha akarsz egy kis filmtörténeti összefoglalót akkor mindenképpen javallott.
Máskülönben kérdezze meg gyógyszerészét, filmkritikusát és így tovább......