Pokolba a rusnyákkal!

Bakancslistához adom
Que se mueran los feos
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott spanyol vígjáték, 104 perc, 2010

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Eliseo magányos, csúnya és sánta férfi, aki nem találta meg álmai asszonyát, valójában nem is tudja, mi a szerelem. Nati nem egy szép asszony, hiányzik az egyik melle, és mostanában külön él a párjától. Találkozott az álmai férfijával, ám ő sem tudja, milyen az igazi szerelem. Eliseo attól fél, hogy a legrosszabb még várat magára. Nati viszont arról fantáziál, hogy fognak még jó dolgok történni vele. Amikor Eliseo anyja meghal a férfi és a nő útja keresztezi egymást, egy utolsó esélyt adva nekik, hogy megtalálják a boldogságot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
faguri 2013 máj. 07. - 18:20:24 8/10 Előzmény Elena*
Szerethetõ film. Ezek annyira hülyék, hogy már fáj!!! A régi, vitriolos cseh(szlovák) vígjátékok jutottak róla eszembe. Mindenkinek ajánlom, aki nem egy akciófilmet vár, és nem az amerikai jólfésült "családi" filmeket szereti, hanem pl. A nagy Lebowski-t. :-))
10/10
Elena* 2013 ápr. 11. - 12:08:13 10/10
imádnivaló film, igazi spanyol agymenés, remek szereplõkkel, karakterekkel. Sztem semmi Almodóváros nincs benne, csak a szokásos spanyol életérzés, felszabadult érzelmek. Javier Camara meg egyszerûen zseniális. Én a Melegkonyha c. filmben láttam elõször, már abban lenyûgözött, de ebben a filmben is hihetetlen jól adja a karaktert.
Lolamacko 2013 febr. 03. - 22:03:22
Imádtam ezt a filmet. Végig Almodóvár járt az eszemben, olyan volt, talán mert õ is spanyol?...