Pokolba az élettel

Bakancslistához adom
Give 'em Hell Malone
amerikai akciófilm, 96 perc, 2009

Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?

Még a legelszántabb bűnözőknek is megremeg a térde, amikor Malone (Thomas Jane) nevét kiejtik előttük - ha csak a fele igaz a pletykáknak, amik a sziklakemény magánnyomozóról keringenek, akkor is ő a legelvetemültebb alak, aki valaha is az utcákat taposta.

Legújabb megbízása egyszerűen hangzik - csupán egy aktatáskát kell elhoznia egy szerint egy helyi hotelből - ám mégis komoly tűzharc alakul ki körülötte. Egy kis nyomást gyakorolva közvetítőjére, Malone megtudja, hogy megbízója egy helyi gengszterfőnök, Whitmore volt, aki fel is fogad két embert, egy kigyúrt testépítő óriást (Ving Rhames) és egy pengeművész pszichopatát (Chris Yen) hogy szerezzék vissza neki a táskát, bármibe is kerül.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Owl 2017 jún. 15. - 12:35:27 5/10
Egyszer meg lehet nézni, egy kis noir-os beütés, pár szereplõ, a végeredmény emészthetõ. A végsõ csattanó nekem nem nagyon esett le, talán mert csak úgy oda volt biggyesztve a film végére.
5/10
Ze74 2012 szept. 01. - 14:43:58 5/10
Kicsit olyan Sin City-sre sikeredett,de ez sose lesz klasszikus.
Azért bõven nézhetõ,és a vége még tartogat meglepetést is.
Az viszont tipikus filmes hiba,hogy az õt üldözõ rossz embereket mikor fölénybe kerül kétszer is futni hagyja,hogy majd harmadikra végezzen velük......:))))
8/10
sanderb 2011 nov. 20. - 18:40:14 8/10
Olyan ez a film, mint egy izgalmas képregény. Kellemesen csalódtam ebben a hûvös humorral átszõtt akció-krimiben, aminek volt egy érdekes múltat idézõ fílingje (nem Malone autójára gondolok), de mégis mai is volt. Régen készültek ilyen hangulatú, szórakoztató krimik. 10/8