Pokoli feltámadás

Bakancslistához adom
Wake Wood
18 éven aluliak számára nem ajánlott ír-angol filmdráma, 90 perc, 2009

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Miután egy megvadult kutya megöli a kilencéves Alice-t (Ella Connolly), a szülők, Louise (Eva Birthistle) és Patrick (Aidan Gillen) úgy döntenek, hogy a távoli Wakewoodba költöznek. Hamar szembesülnek azzal, hogy a helyieknek bőven van titkolnivalójuk. Maradásukért cserébe Arthur (Timothy Spall), Patrick főnöke beavatja őket a nagy titkukba. Ha valaki meghal a kisvárosban, akkor annak testén keresztül egy szertartás segítségével 3 napra visszahoznak az élők sorába egy olyan személyt, aki egy éven belül hunyt el. Louis és Patrick bármit megadna, hogy Alice visszatérjen.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Midnight67 2020 jan. 07. - 22:45:52
Igyekszem hasznos tagja lenni a társadalomnak.:)
olahmiki1959 2020 jan. 07. - 05:12:39 Előzmény Midnight67
Szia!
Látom, szorgalmasan végzed a "missziódat", hogy a Port helyett ismertesd a filmek tartalmát. Bár nem a Te feladatod lenne, de azért köszönjük!...:)
Midnight67 2020 jan. 06. - 18:56:38
" Miután egy megvadult kutya megöli a kilencéves Alice-t (Ella Connolly), a szülők, Louise (Eva Birthistle) és Patrick (Aidan Gillen) úgy döntenek, hogy a távoli Wakewoodba költöznek. Hamar szembesülnek azzal, hogy a helyieknek bőven van titkolnivalójuk. Maradásukért cserébe Arthur (Timothy Spall), Patrick főnöke beavatja őket a nagy titkukba. Ha valaki meghal a kisvárosban, akkor annak testén keresztül egy szertartás segítségével 3 napra visszahoznak az élők sorába egy olyan személyt, aki egy éven belül hunyt el. Louis és Patrick bármit megadna, hogy Alice visszatérjen. "