Pusztító páros

Bakancslistához adom
A Touch of Cloth
angol krimi-vígjáték, 90 perc, 2012

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Jack Cloth rendőrfelügyelő a felesége halála után a munkájába temetkezik, és az italhoz menekül. Összeillőnek aligha mondható párost alkot Constabley Anne Oldmannal, a bátor zsarunővel. Rájuk vár a feladat, elkapni a hátborzongató gyilkosságsorozat tettesét. A főnökük, gyors eredményt akar. A képtelen páros a Rundowne-birtokon kezdi a nyomozást, amely elviszi őket Anglia barátságos vidéki tájaira, az egyetemi kollégiumokba, és a törvényszéki patológus bonctermébe. A vígjáték a klasszikus nyomozópáros-filmeket figurázza ki.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
CSG80 2013 ápr. 11. - 09:56:21 9/10
Véééééééééééééégre...

Végre egy vígjáték, ami nem arról szól, hogy hasra esik, nekimegy, leöntik, vagy idegesítõen esetlen, bugyuták a karakterek. Végre egy igazi vérbeli odafigyelõs részletekben poénos alkotás. 3x néztem meg a két részt és volt hogy meg kellett állítsam, elolvasni a háttérben elrejtett humorbonbonokat. :)

Csak és kizárólag angolul, és angol felirattal megtekintendõ film, ugyanis rengeteg a szójáték benne, ami lefordítva sajna elvész a lingvisztikai szemeteskosárban...

(Az intelligens, gondolkodni szeretõ, angol humorra vevõ közönség számára készülnek az epizódok, így a Taxi részeken nevelkedett bóhócfilm kedvelõk, neki se essenek! És ez komoly. Nem fog tetszeni...)
fizsu 2012 okt. 09. - 17:06:17
Nagy várakozással!!!
John Hannah, UK English nyelven, felirattal :)))
http://www.youtube.com/watch?v=15IRXKn9LSU