Rádtalál a szerelem Charmban

Bakancslistához adom
Love Finds You in Charm
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dráma, 90 perc, 2015

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Emma tanár egy Indiana-állambeli iskolában. Élete boldognak tűnik, hiszen nem csak munkájával elégedett, hanem férje is szereti. Emmának ez azonban nem elég - a fiatal ámis nő meg akarja ismerni a világot. Az Ohio állambeli Charmban élő rokonai meghívják nyárra. Emma igent mond. A nőnek végül döntenie kell, hogy elhagy-e mindent és mindenkit, ami eddig körülvette és megismeri a világot, vagy marad, és úgy él, ahogy eddig.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Meryem 2019 nov. 20. - 18:30:20 10/10 Előzmény Nótárius
Tökéletes leírás! A film erről szól. :)
10/10
Meryem 2019 nov. 20. - 18:27:19 10/10
A leírás több része hibás. Pl. Emma még nincs férjnél.
8/10
dandelion83 2019 jún. 02. - 07:31:12 8/10
Tiszta, igaz, szívmelengető film az igaz szerelemről, az önmagunkkal folytatott harcról, az egymásra találásról. A maga műfajában szerintem egy igazi gyöngyszem.
tortura 2019 jún. 01. - 14:01:49 Előzmény Nótárius
Egyetértek veled, nekem is tetszenek. Főleg a puritánságok, az érzékenységük a tisztaságuk fog meg. És még azt is megfigyelheted, hogy nem beszélnek csúnyán. Kiszámítható, talán kicsit sablonos is a film, de egyszer mindenképp érdemes megnézni, mert áraszt egy kellemes hangulatot.
Nagyon tetszett a világi lánynak az a mondata, hogy azért szeret Emmával lenni, mert végre ő egy olyan lány, aki nem a telefonját nézegeti, miközben beszélnek hozzá.
7/10
Nótárius 2019 jan. 19. - 12:48:09 7/10
A fenti leírás egy hasonló, de másik történet.
Ez a film viszont arról szól, hogy:
Emma Miller a saját gazdaságukba bedolgozó gyönyörű amish lány, a hugával együtt szeretetteljes szülői környezetben él; és épp a helyi közösség leghozzávalóbb fiatalembere szeretné feleségül venni. De Emma úgy érzi, hogy ő más; neki kevés a család, a gyereknevelés és a sajtkészítés; elvágyódva szeretné megismerni, megtapasztalni az amish-ok elkülönülten zárt világán kívüli életet. Ezért amikor a szezonra segítségnek hívja őt a megözvegyült unokanővére a festői Charm-ba, várakozásteljes örömmel indul útnak. Ott a farmon aztán találkozik Noah-val, az ott dolgozó, de feltűnően olvasott, jól tájékozott és világlátott fiatalemberrel, akivel mintha elkezdene szövödni köztük valami ... Időközben az odalátogató turisták között felbukkan Andy a vagyonos léhaságú fiatalember, aki azonnal rámenősen udvarolni kezd Emma-nak és a nagyvilági élet ígéretével csábítja. Emmának döntenie kell, hogy maradjon-e az amish-ok között; vagy hátrahagyva mindenkit és mindent, amit valaha is ismert, elköltözzön az ígéretes fiatalemberrel a nyüzsgő nagyvárosba.

Talán az életszemléleti másság és kontrasztok, valamint az ebből eredő különös helyzetek miatt, de kedvelem ezeket az amish vonatkozású filmeket.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu