Rancho Deluxe

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai western-vígjáték, 93 perc, 1975

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Jack McKee és Cecil Colson két modernkori csavargó. Jack jómódú családból származik, de elhagyta szüleit, mert megveti a flancolást. Cecil sem akar apja nyomdokaiba lépni. Egy gazdag farmer, John Brown nyájának fosztogatásából próbálnak megélni. De John Brown-t sem oylan fából faragták, hogy szó nélkül tűrje az efféle arcátlanságot, elszántan üldözi a fosztogatókat. A két hobó azonban mintha mindig egy lépéssel előtte járna. Úgy tűnik, igazán szerencsés flótások. De a hosszú szsrencse-szériának is vége szakad egyszer: amikor végre pénzre tesznek szert, a két szimpatikus marhatolvaj igazi vadnyugati lövöldözésbe keveredik.

Stáblista:

Szereplők

Jack McKee
Cecil Colson
John Brown
Henry Beige

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 22. - 22:01:26 Előzmény Ford Mustang
Egyébként a rendezõ elég ismert kult-arc, de inkább az avantgard vonalon, nem annyira HW-ban. Hát "érdekes" dolgokat hozhat ki egy westernbõl, amitõl el tudom képzelni, hogy feláll a tollunk... Ki tudja, nincs ilyen csatornám. Mindenesetre a db-n 6,6 körül láttam.
Ford Mustang 2011 júl. 08. - 15:09:16 Előzmény feketevipera
Ez igaz, de nem is csoda, hiszen western-vígjáték.
feketevipera 2011 jún. 24. - 21:45:46
Hát ez egy közepesnek elmegy, de semmi több. Lájtos kis filmecske, délutánra való limonádé, némi humorral és akcióval, viszont túl sokat nem szabad tõle elvárni.