Minden kiváló séfnek először a főzés alapjait kell uralnia. Kövesse a világhírű séfet, Raymond Blanc-ot, amint eligazítja nézőit a legújabb szakácsművészeti mesteriskolában. Blanc séf minden részben ismerteti, hogyan lehet mesterien űzni egy-egy alapvető konyhai technikát, miközben az adott technika alkalmazásával elkészíthető öt ízletes fogást mutat be. Felbecsülhetetlen útmutatójának köszönhetően a nézők magabiztosabbá válhatnak, bővíthetik saját kulináris repertoárjukat és elsajátíthatják az alapokat, amelyekkel jobb szakácsokká válhatnak.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások