Film

Razzia

magyar magazinműsor, 30 perc 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Magyarország legújabb és legütősebb bűnügyi műsora.

Vélemény:

szavazat: 1/10 március 06. 12:06:46
március 06. 12:06:46
Jó volt a PR-interjú M. Richárddal! (RAZZIA / 2019.03.05.) Nagyok vagytok, srácok! Bátor újságírómunka volt tőletek mikrofonállványként szolgálni a maffiózó úr önmentegetéséhez.

A több mint 20 perces interjúban sajnos arra nem jutott idő, hogy szóba kerüljön az a pizzéria, amit mostanában M. Richárd vezetget. A pizzéria korábbi olasz tulajdonosa szabályosan elmenekült Magyarországról, amiért szervezett bűnözők többször életveszélyesen megfenyegették, előtte persze kénytelen volt eladni az éttermét.

Igen, hát ez sajnos nem került szóba, sem M. Richárd korábbi viselt dolgai. De annak nagyon örülök, hogy bemutattátok, hogy M. Richárd szabadidejében naplementéket fest! Ez valóban nagyon fontos információ az objektív ítéletalkotáshoz. Az, hogy egy fél mondat sem hangzott el az áldozatokról, egészen természetes. Végül is, kit érdekel a 23 éves Dávid, aki meghalt az autóbalesetben, vagy a 37 éves Péter, aki feleségét és kisgyermekét hagyta hátra M. Richárd miatt?

"Stábunk interjút szeretett volna készíteni az áldozatok hozzátartozóival is, ők azonban elzárkóztak a beszélgetés elől." Az interjút megnézve tényleg nem is értem, vajon miért tették ezt!

Szóval gratulálok a remek teljesítményhez Hatvany Istvánnak, Kisléghi-Nagy Rudolf műsorvezető úrnak és persze az egész EchoTV-nek ehhez a színvonalas és kicsit sem gyomorforgató műsorhoz! Nagyon büszkék lehettek magatokra.