TOP10 BRAND
1
INDEX 1 000 688 RU
2
24 869 924 RU
3
BLIKK 866 932 RU
4
ORIGO 774 180 RU
5
IDOKEP 711 552 RU
6
RIPOST 472 464 RU
7
NLC 460 564 RU
8
TELEX 449 956 RU
9
FEMINA 440 708 RU
10
PROMOTIONS 434 588 RU
1
INDEX 1 000 688 RU
2
24 869 924 RU
3
BLIKK 866 932 RU
4
ORIGO 774 180 RU
5
IDOKEP 711 552 RU
6
RIPOST 472 464 RU
7
NLC 460 564 RU
8
TELEX 449 956 RU
9
FEMINA 440 708 RU
10
PROMOTIONS 434 588 RU

Reggeli

Értékelés:

289 szavazatból
Szerinted?

Teljesen megújult formában - vadonatúj stúdióval, műsorvezetőkkel, interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel - jelentkezik az RTL Klub reggeli sikerműsora.

A 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakoztató reggeli műsora és az új műsor gyökerei és szellemisége azonosak, azonban az új Reggeli a televíziózás világában végbement változásokat maximálisan leköveti.
A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel.

A Nyerő Páros győztesei, Peller Anna színésznő és és férje, Lukács Miki a megújult Reggeli műsorvezetői. A pörgős páros úgy felpezsdíti a reggeleket, mint egy jó erős feketekávé, hiszen őket nézve abban biztosak lehetünk, hogy nevetésben nem lesz hiány.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Bonitó ápr. 26. 21:53:02
Nem tisztem ítélkezni! De szomorúan konstatálom hogy a Reggeli műsor szinte nézhetetlen.
Azt vettem észre, hogy egyre többször elkapcsolok.

A nyolc műsorvezetőről a véleményem:
Papp Gergő: Először még elkönyveltem magamban, hogy úgy néz ki, mint egy meleg, bohém művészféle. De az ősz szőrzetével, ápolatlan hajával olyan, mint egy csöves, a rosszabbik fajtából.
Egy trehány, igénytelen ember benyomását kelti. Láttam őt egy hétig egy "főzőműsorban, " ahol ugyanolyan igénytelen ember benyomását keltette, mint ahogy ül ebben a műsban is.
Abszolút nem képernyőre való, beszéd tanárhoz is elmehetne!

Járai Máté: Ő a negyedik műsorvezető, aki a "Nyerő páros" c. játékból került ide. Előzőleg nem is hallottam róla. De már a Nyerő párosban is nagyon antipatikus volt. Majd bekerült a Survivor c. műsorban is és hetekig láthattuk, hogyan viselkedik, hogyan viszonyul a társaihoz. Nem érdekel, hogy milyen az identitása, az sem, hogy állandó téma a nyitott házassága, de, mint műsorvezető roppant utálatos jelenség.
Miller Dávid: Fiatal, még nincs gyakorlata, de ezektől a kollégáktól nem sok ragadt rá ezidáig. Ami zavar, hogy ez a fiatal srác, olyan púposan ül , annyira összetöpörödik ezáltal, hogy nem hiszem el, hogy nincs olyan barát, szülő, jóindulatú ember a környezetében aki szólna, hogy "húzd már ki magad, a jóisten áldjon már meg!" Vagy, akár a fülébe is mondhatnák, ahányszor csak kell! Borzasztó nézni, és amúgy is egy kis növésű ember. Olyan gnóm az asztalnál, hogy szinte már zavaró.

Lakatos Márk: Nekem mindig szimpatikus volt. Nem zavar közisert mássága. Egy roppan jóindulatú ember! Nagyon ügyes és elismert stylist. Több nyelven beszél, Jó a retorikája, intelligens, tájékozott. Attól függetlenül, hogy ingázik Spanyolország, és a stúdió között, mindig Ő a legfelkészültebb!
De! Engem is zavar a nap, mint nap más színű haja! Szóljanak már neki valaki, hogy aki nem kedveli, az a haja miatt fog elkapcsolni, mert arra figyelnek fel és nem a pozitív dolgokra. Tudom, hogy Lakatos Márkot zavarja a legkevésbé a kritika, de csupán szimpátiából jegyeztem meg mindezt. Jót akarva, hogy a hét kollégája közül Ő a legjobb, akiről elmondható, hogy Ő az egyetlen közülük aki képernyő kompatibilis! Ezért ne hagyjon magán támadási felületet!

A négy hölgy műsorvezető :Peller Anna, Peller Mariann, Szabó Zsófi és Nádai Anikó.
Ők annyira gyengék,kár is egyenként vesződni velük. Nem műsorvezetésre valók, hogy már amikor megszólalnak csatornát váltok. Teljesen amatőrök.Nemhogy rutint nem szereztek ezidáig, de egyre gyatrábbak.
Zsófin kívül, Anikó, Anna, de főleg Mariann röhögése mindenen borzasztó! Már-már a butaságot, a felkészületlenséget palástoják ezzel a viselkedéssel.
A két Peller lány ronda fehér bőre, Mariann mindig kócos haja is borzasztó. És ahogy könyököl az asztalon az örökké kidobott melleivel, igencsak visszataszító jelenség. Ahogy Nádai Anikó terhesen is vezeti a műsort, ahelyett, hogy élvezné a babavárás minden szép pillanatát, azt, hogy többet lehet együtt kisfiával, no comment. Az hiszi, hogy nélkülözhetetlen?! Nem! Ahogy ül réveteg tekintettel és csak néz ki a fejéből, szinte már csak jelen van, meg sem szólal, csak bazsalyog, mint a birsalma. Az ő röhögése is több, mint mondandója. Sajnos.
Ja, és még a Házasodna a gazda c. műsort is vezeti??!! Hat hónapos terhesen?! Ahogy járkál a kocsival a gazdákhoz, szinte már azoknak is zavaró a jelenléte! Hogy lehet, hogy mindezt megteheti?! Áhhhh!
Egyébként, ha nincs kéznél a csatornánál Friderikusz nagyságú műsorvezető gárda, akkor szedjenek össze szimpatikus, képernyőre való, intelligens embereket. Nem hiszem el, hogy a fent említett személyeknél nincsen elfogadhatóbb csapat??
Kit Fisto ápr. 08. 08:25:27
Hadházyval beszélgetnek, és bármilyen húzósabb témáról kérdezik, mindig kitérő választ ad: "Most azzal kell foglalkozni, hogy mit kell csinálni" stb. szerinte még "a kormánynak sem azzal kéne foglalkoznia, hogy ki milyen tisztségben legyen, mennyi legyen a fizetése, hanem hogy mit kéne csinálni, mert vidéken van, ahol nincs senki." Nos, sajnálatos, hogy gyáva, és hogy nem tudja azt sem, hogy új kormány alakul, ez van minden választás után. Muszáj az új kormánnyal foglalkozni, hiszen még az előző teljesít szolgálatot. Orbán szerint május végéig is altarthat a kormányalakítás. Gondolom a sok probléma ami van, lassítja a folyamatot.
Az ellenzék visszatérő hülyesége a köztévézés, a közmédiázás. Hogy nekik is adjon lehetőséget a megjelenésre, a kormány savazására. A helyzet azonban az, hogy nincs ilyen, hogy köztévé, közmédia. Amit ők annak hisznek, az a HIVATALOS ÁLLAMI MÉDIA, pl. televíziós csatornák, rádiók, online csatornák
Tessék már legalább utánanézni a Wikipédián!
https://en.wikipedia.org/wiki/MTVA_(Hungary)

Type State-owned corporation
Industry Mass media
Owner Government of Hungary

Azaz:
Típusa Állami tulajdonú vállalat
Tevékenysége Tömeg média
Tulajdonosa Magyar Kormány

Tehát nem a köz tulajdonolja, és nem az üzemelteti! Az ellenzék azért hisztizik, hogy a kormány a tulajdonában lévő médiában adjon nekik lehetőséget arra, hogy őt mocskolják!
Most vagy nem értik , nem látják át a helyzetet, vagy tudják mindezt, de az embereket ezzel is a kormány ellen próbálják uszítani?
Ha a kormány a tulajdonos, és állami vállalat, mégis, mi a fenének biztosítana nekik műsoridőt, lehetőséget a kormányellenes propagandára? Gyertek, persze, savazzatok minket, igazán kedves tőletek? És miért ne lenne rajtuk egy kis saját propaganda? Nem hülyék, csak jobboldaliak. Ha a kormány a tulajdonos, akkor használhatja propagandára is. A médiatörvényben előírt reklámidőt természetesen biztosítják az ellenzék részére. De a kormány szerint egyik ellenzéki párt sem használta még fel.
Ajánlanám a baloldaliaknak ezt a cikket, nagyon tanulságos. Egy baloldali matematikus szavazatszámláló így látta a választást:
https://www.origo.hu/itthon/20220406-mero-laszlo-facebook.html?utm_source=borsonline.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_10_b

Ez kapcsolódik jobboldali sikerhez is: Tizenkét év után sok baloldalinál elkezdhetett már derengeni, hogy nem mi, hanem ők vannak becsapva. Az újabb négy év alatt csak nőni fog a számuk.
nellcsike ápr. 08. 07:12:26
Nézhetetlen a műsor az állandóan vihogó Mariann miatt! Debil hogy mindenen röhög?
1/10
5i 2021 szept. 20. - 07:10:45 1/10 Előzmény AzErzsike
:-) Igen, az lenne az igazi még! :-)
1/10
marisál 2020 jún. 11. - 18:40:25 1/10
Lakatos Márk borzasztóan néz ki ezzel a hajjal! Korábban egyenesre vágatta és lenyalta a fufruját, azon végre túlhaladt, majd ismét eredeti göndör haja lett, amit kékre (vagy zöldre, már nem is tudom) festetett, most meg szőkére. Én elhiszem, hogy ezzel akarja megerősíteni, hogy egy extravagáns, bohém művészlélek, de enélkül is az, ezt mindenki tudja! Nincs erre szükség, inkább a munkájával, képességeivel hívja fel magára a figyelmet, ahogy eddig tette, egy elismert, kreatív stylist, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, jó műsorvezető, igazi művész! Ne rombolja le a róla kialakult képet! Sok művész megtette már ezt, nevetségessé tették magukat csak azért, hogy beszéljenek róluk, szépen el is felejtették a művészetüket! Márk neve hallatán, ne a haja jusson mindenkinek az eszébe, nem ezzel kell feltűnést keltenie, ez már visszatetsző! Az eredeti színű haja, a göndör fufrujával úgy jó, ahogy van! Nincs a csatornánál valaki, aki felhívja rá a figyelmét? Eddig szerettem őt, de egyre inkább visszataszítóan néz ki! Ha valakinek így tetszik, tiszteletben tartom, ez csak az én véleményem! Sajnálnám, ha nem művészként, hanem papagájhajú, feltűnési viszketegségben szenvedő, a hírnévbe mindenáron kapaszkodó, erőlködő személyként emlékeznének rá.
1/10
marisál 2020 jan. 14. - 08:45:12 1/10
Úr Isten! Csisztu Zsuzsa a felismerhetetlenségig ki van botoxolva. Borzasztó! Az egész arcán nincs egy ránc se, csak a szája mozog. Naggyon csúnya!
1/10
jollyjoker07 2019 aug. 16. - 15:16:22 1/10
Mikor szüntetitek meg ezt a .......... Ah nincsenek szavak
Kit Fisto 2019 júl. 30. - 07:33:31
A híradóban: A frankfurti vasútállomáson egy eritreai (afrikai) férfi a közelgő vonat elé lökött egy nőt a 8 éves fiával. Csak azt "felejtették" el megemlíteni, hogy az illető migránsként érkezett Németországba.
1/10
AzErzsike 2019 júl. 19. - 09:50:34 1/10
már csak azt várom hogy Kelemen Anna és Kabát vezessen együtt reggelit.
1/10
marisál 2018 dec. 13. - 21:22:29 1/10
Egyetértek az előttem szólóval, Pap Gergő tényleg úgy néz ki, mint egy meleg, bohém, francia művész, csakhogy ahhoz már túl ápolatlan, nem áll jól neki az őszes szakáll, inkább olyan, mint egy hajléktalan! Nem képernyőre való! A stylist faraghatna már belőle egy normális műsorvezetőt! Korábban levágatta a haját, és megborotválkozott, de ellustult, megint eleresztette magát, vonuljon már háttérbe!
1/10
Tentee 2018 nov. 17. - 01:00:49 1/10
Katasztrófa. Peller Anna és Mikie total amatőrök, idegesítoek. Jopofiznak, bizalmaskodnak a nézőkkel, pl. úgy köszönnek el a nézőktől, hogy "Puszi", pedig nem oriztunk együtt libat. Azt se tudják, mi az adásmenet. A vendégek csak díszek, egy mondatot nem értek semmiből, mindenki egyszerre beszél. Egyetlen értelmes ember Kis Ramóna. Pap Gergő is idegesítő, ez a bohém, meleg, francia művész kulso irritáló. Felesége helyében elgondolkodnek, bár valószínű tudja rég.... Peller Anna menjen vissza színésznőnek, Mikike meg vissza htb.-nek, nem valoak TV-kepernyore. Az egész műsor egy vicc. Nem is nézem, ha véletlen odakapcsolok, már kapcsolom is tovább.
1/10
marisál 2018 nov. 05. - 09:39:25 1/10
Az hogy lehet, hogy a híradó alatt hangosabb a zene, mint a szöveg? Nem lehet érteni mit mond, és nincs idő megállni, hegyezni a fülünket, készülődés közben is hallani kellene a híreket! A hír a vezető, a zene csak aláfestés, most éppen fordítva van! Nem veszi észre a hangmérnök?
1/10
Alice1977 2018 szept. 12. - 08:12:00 1/10
Istenem de szánalmas
macsek1121 2018 júl. 25. - 14:37:31
Vajon direkt tanítják a műsorvezetőknek, hogy még véletlenül se hagyják, hogy a másik fél befejezze a mondanivalóját? Kifejezetten az a feladat, hogy egyszerre beszéljen/vihogjon/heherésszen egyszerre minimum 3 ember? Hogy a búbánatba nem tudnak megtanulni néhány alapvető illemszabályt? Azzal pedig egyetértek, hogy Papp Gergely - amellett, hogy nem is tartom egy nagy koponyának - olyan ápolatlan, hogy az embernek elmegy a kedve a "Reggelitől".
1/10
marisál 2018 júl. 09. - 09:26:28 1/10
Éppen a szinkronizálásra kapcsoltam át, nagyon tetszett, ez egy jó ötlet volt, érdekes játék a szinkronszínészekkel! Lakatos Márk nagyon jól kommunikál, lendületet visz a műsorba, nagyra becsülöm, mint stylistot, okos, értelmes, rendkívül tájékozott és intelligens, kár, hogy a haját átalakította, ezzel az egyenes frufruval keretet rajzolt az arcára, nem előnyös! Ő egy laza fickó, naprakész, trendi öltözékben, nem veszi észre senki, hogy lenyalt lett a feje, és ez nem áll jól neki?
1/10
AzErzsike 2018 jún. 19. - 07:34:32 1/10
Miki Anna idióta
1/10
marisál 2018 jún. 14. - 09:17:39 1/10
Meg sem közelíti a TV2 Mokkáját, a műsorvezetők egymás szavába vágnak, tiszta zűrzavar az egész, Papp Gergely ápolatlanul néz ki ezzel az ősz szakállal, és a hosszú hajával, rontja a képet! Arról nem tehet, hogy megőszült, de rendbe kellene tenni a fizimiskáját! Nem veszi észre senki a rendezők közül? Kellene egy jó stylist, aki rendbe hozza, hogy képernyőképes legyen! A műsorvezető legyen vonzó, szép, ápolt, és tudjon beszélni! És várják meg, amíg a másik befejezi a mondatát, kész káosz, amatőrök gyülekezete, élvezhetetlen!
1/10
AzErzsike 2018 máj. 02. - 13:41:21 1/10
Ábel Anita visszakuncstorog?
ataki 2018 ápr. 23. - 09:23:18
1/10
AzErzsike 2018 jan. 09. - 09:21:27 1/10
Nekem Mariann-Mikike nem humoros hanem idegesítõen gyermeteg.
Összes hozzászólás
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu