Rejtélyek professzora - A tech-guru halála

Bakancslistához adom
Mystery 101: Dead Talk
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi-dráma, misztikus film, 86 perc, 2019

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Tanoda néven előadássorozatot tartanak bűnügy témába, melyre Amy is hivatalos. Volt pasija szervezte az eseményt. A főtámogató az eseményt egy új szoftver promótálására használná. Azonban ezt a férfit, Mitchel McHale-t megölik. A gyilkosság Seattleben történt, ahol Travis régi társa a nyomozó. Viszont Amy és Travis is belefolynak az eseményekbe és próbálnak utánajárni a rejtélyes ügynek

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
almaszem 2023 aug. 12. - 04:40:03
Rájöttem mi is zavar igazán Amy viselkedésében. Szerintem teljesen Poirot modernebb változata, ahogy Amy mindenbe beleavatkozik és föleg a végén amikor elmagyarázza az esetet és hogyan jutottak el a megoldásig.Mellette a felügyelö csak helyesel és megdicséri milyen ügyes volt a professzor.
almaszem 2023 júl. 30. - 08:54:07
Sármos nyomozóóóóóóóóóó? Nyakigláb lovag. Kriminek igencsak gyenge. Semmit mondó az egész,szereplök egy nagy nulla,csupán idötöltés, ha kibirod végéig 1-1 részt.Véletlenül futottam bele,aztán rájöttem valamikor már láttam e szereplöket,gondoltam most belenézek jobban. O részemröl.
1/10
Horvathzsu.hu 2020 dec. 31. - 20:20:36 1/10
Jaj kb 10 percet bírtam ebből a nyafogásból (és nem csak a nők).Ripacs parádé ,becsületére válnak bármely Brazil szappanoperának.