Rémület a stúdióban

Bakancslistához adom
Amokspiel
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német thriller, 90 perc, 2018

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Ira Samin pszichológus a berlini rendőrségnél, de hosszabb kényszerszünetre kell vonulnia, miután lánya, Sarah öngyilkos lesz. A munkába visszatérve túszdrámába csöppen: egy bombával fenyegetőző merénylő bevette magát Berlin egyik legismertebb rádióstúdiójába, túszul ejtve néhány ott tartózkodó látogatót és a sztárműsorvezetőt. A merénylő csak Irával hajlandó szóba állni - azt állítja, információi vannak lánya halálával kapcsolatban, ezekért cserébe azt kéri, Ira találjon meg neki egy Leonie nevű titokzatos nőt. A rendőrség aktája szerint a nő halott, a merénylő, Jan azonban meg van győződve róla, hogy életben van, és mindannyian egy hatalmas összeesküvés áldozatai. Ira harcol az idővel, próbál minél több információt feltárni, azonban a helyzet súlyossá válik, amikor Jan lelő egy túszt, majd kiderül, hogy Ira kisebbik lánya, Kitty szintén a stúdióban van…

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Dörflinger jan. 11. 19:41:57 3/10
Ha valaki szeretne látni egy igazán gagyi történetet, igazán gagyi kivitelezésben, akkor annak kifejezetten ajánlom! Borzalom ez a film... már a felénél elvesztettem a fonalat. 3/10
Walaki1234sdfsd jan. 10. 19:26:42 Előzmény Takács Alfonz
Tökéletesen egyetértek! Sok film nézése közben kapcsoltam már át másik csatornára, mert a hangos "háttér" zenétől egyszerűen nem lehetett érteni, mit mondanak a szereplők!
offtopic
Takács Alfonz jan. 10. 13:01:06
olahmiki1959 észrevételével teljes mértékben egyetértek. Bosszantóan zavaró a legtöbb magyar szinkronbabn a háttér-zene hangossága, ha az ott egyáltalán indokolt lenne !!?
Gyöngyösi A. 2021.01.10
olahmiki1959 2020 dec. 14. - 06:00:55
Egész jó lett volna, feszült, izgalmas, de az élményt teljesen tönkrevágta az állandóan szóló, a beszédet elnyomó, hangos zene!!! (Nem tudom, nagyot tévedek-e, ha azt mondom, a szinkronstúdiókban dolgozó hangmérnökök túlnyomó része tehetségtelen idióta?...:)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu