Rémület minden szinten

Bakancslistához adom
Terror in the Mall
német-amerikai akciófilm, 85 perc, 1998

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Dr. Sheri Maratos az utolsó pillanatban akar születésnapi ajándékot venni férjének, a seriffnek, ám kis kiruccanását végzetes esemény szakítja meg: a viharos esőzésben megrongálódott gát átszakadása özönvízzel fenyegeti az üzletközpontot és azokat, akik nem tudnak időben elmenekülni. Az épületben ragad a tervező, az egyik biztonsági őr, egy eladó és egy énekesnő a menedzserével. Nemcsak a víz tör az életükre, ott rejtőzik közöttük egy gyilkos is. Nem számíthatnak semmi másra, csak magukra. Utolsó csepp erejükre és eszükre is szükség van a túléléshez, és ahhoz, hogy megmeneküljenek a mindenre elszánt bűnöző elől.

Stáblista:

Szereplők

Dr. Sheri Maratos
Glen Savoy
Chris Maratos
Suzanne Price
Warden Banks
Roger Karey

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Anditos 2010 okt. 04. - 11:43:30 Előzmény tazraat.sze
---spoiler---

Volt benne néhány zavaró dolog:
A víz nyilván nem 23 fokos volt abban az évszakban, ahhoz képest elég jól bírták.
Aztán meg túl tiszta volt a víz. Átszakad egy gát, a vízben lennie kellene pl halnak, elsodort törmelékeknek, elhullt állatoknak, sárnak, piszoknak, stb.
Kb ötvenszer letámadhatták volna a gyilkost, amikor a térdig érõ vízben voltak, ha öten egyszerre nekirontanak, nem lett volna esélye, még azzal a puskaszerû akármivel sem. Vagy amikor az aknából másznak ki, és õ utolsónak jön, akkor is leszedhették volna.
És miért nem törték ki egy üvegablakát a komplexumnak, tették ki a csónakot és mentek el vele? Nyilván ez is veszélyes, de volt rajtuk búvár szerkó, talán mégis több esélyük lett volna, minta metán vagy milyen gáz felett, ami bármikor felrobbanhat.

De amúgy kategóriájában nem volt rossz.
7/10
tazraat.sze 2010 okt. 01. - 19:53:43 7/10
Pogány elég jó operatõr.(Mint általában a magyarok) A 7,3
ellenére nincs komment?