Reszkess, Monaco!

Bakancslistához adom
Les Tuche
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 91 perc, 2011

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Bouzollesben mindenki ismeri a Tuche családot. Jeff, Cathy és három gyermekük családi hitvallása, hogy a férfi nem munkára született. Meglehet, hogy Tuche-éknek lyukas a zsebe, de ennek ellenére boldogan élnek. Ám egy nap minden megváltozik, amikor százmillió eurót nyernek a lottón. Egy csapásra meg tudják valósítani az álmaikat, mindenekelőtt Cathyét, hogy Monacóban éljenek. Mindent elkövetnek, hogy beilleszkedjenek a gazdagok világába, de hibát hibára halmoznak, alaposan felbolygatva a hercegség életét. Rájönnek, hogy nem a pénz teszi boldoggá az embert.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
magicvoice 2015 jan. 22. - 15:19:20 Előzmény blake11
Pont az benne a jó, hogy a fõszereplõk "egyszerûek", de a film egyátalán nem alpári, sokszor kimondottan intelligens humora van. Szerintem, Jean-Paul Rouve remekül alakította a családfõt, végig a ripacskodás határán egyensúlyozott, de hiteles tudott maradni. Nekem a feleséget alakító Isabelle Nanty játéka is nagyon tetszett. Aki egy könnyed francia vígjátékra vágyik, ne hagyja ki!
szemy89 2013 jún. 26. - 16:49:24 Előzmény blake11
Nekem bejött!
Kedves kis francia film
3/10
blake11 2012 aug. 15. - 19:54:18 3/10
A legalja mindennek,de komolyan.Próbálták majmolni az amerikai módit,de nem sikerült még azt a szintet sem hozni.Nevetségesen szánalmas film a szó legszorosabb értelmében.A színészi alakítások borzasztóak vagy a színészek.
Olyan érzésem van a film után,mintha beleürítettek volna az agyamba.