Rezdülések

Bakancslistához adom
Vibes
amerikai vígjáték, 99 perc, 1988

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Cindy Lauper és Jeff Goldblum két lélekbúvár metafizikus szerepében tetszeleg, akiket a más sorozatból már jól ismert Peter Falk bérel fel, hogy megtalálják rég elveszett fiát egy másik országban. A két kutató eljut az idegen országba, ahol a hegyek között olyan templomot találnak, melyben a világ minden tájáról összegyűjtött pszichés energia található.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2016 szept. 05. - 18:11:57 3/10
Nekem elég rossz szinkronnal van meg. Mintha lavórból beszélnének hangsúly nélkül. Gagyi egy történet, érdekesmód mindenki tudja, hová mennek, valahonnan mindenki elõkerül. Peter Falk is összezavart, hogy a fiát keresi, aki öregebb mint õ, ja nem az apját, de ahhoz fiatal, szóval nem tudom kit keres. Kicsit keverem a Jurassic Parkkal is.
8/10
technokrata 2012 febr. 09. - 15:29:18 8/10
Peter Falkot kihagyni a szereposztásból... Pedig az egyik fõszereplõ! Amúgy marha jó film. Nem tud valaki egy linket, ahhonnét letölthetõ?
4/10
karib-tenger 2009 nov. 29. - 05:14:50 4/10
Vannak benne valóban humoros részek, de annyira nem kiemelkedõ.
Nézhetõ a film. Egyszer.
A "paranormális" képességek érdekeltek benne leginkább, ami szintén humorra lett véve, mert sok helyütt abszurd színezetet ölt.

Mint az élet minden területét, ezt is átszövi a hatalomvággyal teli ember képe, aki a könnyûszerrel szerzett képesség birtokában, akár az egész földet is uralni akarja.
Igen, a mai ember számára sokszor megmagyarázhatatlan, hogy voltak az õsi civilizációk olyan sok mindenre képesek, s aztán mindenféle illúziót és elméletet gyártanak errõl -- pedig nem ez lenne az út. :-)
10/10
avalonavalon 2009 aug. 29. - 22:16:55 10/10
Szerintem is jó film.
Tetszett az a rész, amikor Cyndi Lauper megy fel a hegyre, és megcsúszik a lába, aztán hogy ne csússzon tovább a mögötte haladó Jeff Goldblum megfogja, pontosan a fenekénél, persze véletlen: hirtelen segíteni akar, és pont ott támasztja ki, mire Cyndi olyan kacéran és kétértelmûen pillant vissza Jeffre, mint akivel épp ki akarnak kezdeni, pedig errõl szó sem volt :)
Kár hogy nem adták ki DVD-n Magyarországon.
kevinspéci 2007 jún. 04. - 07:35:09
Nekem teccett ez a film. Aranyos, humoros.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu