Robbanás

Bakancslistához adom
Blast / Déflagrations
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia thriller, 90 perc, 2021

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy párizsi parkolóban Sonia beszorul a kocsijába, fiával és barátja, Fred lányával. A férfi kívül reked, és képtelen kezelni a helyzetet. Az autó alá egy tankelhárító aknát helyeztek el. Sonia bombaszakértő, aki Freddel egy civil szervezetnél dolgozik. Nemrég tért vissza egy ukrajnai misszióból, és bár megszokta, hogy veszélyes helyzetekkel kell szembenéznie, a gyerekek élete miatt a tét soha nem volt még nagyobb. Igor és Camille kollégáival együtt, akik a segítségére sietnek, Soniának és Frednek 30 percük van a bomba ártalmatlanítására és a tettes felderítésére. Vajon képesek lesznek-e egységben együtt dolgozni, vagy a család összeomlik a nyomás hatására?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
rajdi 2023 júl. 30. - 00:14:09 5/10
Jól indul, de onnan már csak lejtmenet. Gyenge háttér sztori, a színészi játékról mindent elmond hogy a két gyerek hozta amit kell, a többi meg csak unta az egészet.
6/10
sexykex 2022 máj. 02. - 11:13:06 6/10
Az a baj, hogy jár az agyam. Még nincs berozsdásodva, mégis kattog. Katt-katt:


Ez a Nina – ha jól emlékszem ez a neve – hogy a bánatba tudott egy ilyen bonyolult gyújtószerkezetű tankelhárító aknát beszerelni egyedül? Katt-katt: Hogyan lett az autó navigációs rendszeréből számláló? Katt-katt: Miért ennyire erősek ezek a lányok a filmekben? Tegyük fel elkábítja Françoist, de utána még be is csomagolja? Katt-katt: Mit ér a védőruha egy páncéltörő akna ellen?

Katt-katt.
Dugulj már el – mondom neki – nézd inkább a filmet. (Beküldök még egy adag whiskyt, hogy elcsendesedjen.) Hé! Aztán nehogy elaludj!
8/10
petej 2022 febr. 05. - 16:54:24 8/10
Amit egy ilyen filmből ki lehetett hozni, azt kihozták.