Robin Hood legújabb kalandjai

Bakancslistához adom
New Adventures of Robin Hood
amerikai-francia kalandfilmsorozat, 50 perc, 1997

Értékelés:

42 szavazatból
Szerinted?

A XII. század Angliájában Oroszlánszívű Richárd távollétében János herceg az úr. A herceg pedig óriási adókat vet ki a lakosságra, s ráadásul az erdőben megtiltja a vadászatot. Ezért az emberek nagy része nyomorog. A sanyarú sorban élőkön próbál segíteni Robin Hood, a magabiztos, határozott harcos, aki az erdőben bujkálva igyekszik borsot törni a gonosz hatalmaskodók orra alá. Segítségére van Marion, aki megszökött a rákényszerített házasság elől; Little John, a csak nevében kicsi, ám igazából erős férfi, aki imádja a gyerekeket és az állatokat és Tuck barát, a békés természetű, jókedélyű pap, aki lelki iránymutatást ad Robin csapatának még akkor is, ha az az egyház korabeli elveivel kissé hadilábon áll.

Az igazságért és a szabadságért vívott harcukat még sosem mutatta be film ilyen fordulatosan és varázslatos stílusban, mint ez az új kalandsorozat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Robzombi 2018 jún. 10. - 08:41:05
Az viszont vérlázító, hogy az RTL-2-n képesek 2 reklámmal is megszakítani. Bár nem az elejéről nézem, lehet hogy már a 3. ik. Ha az RTL-en kezdik újra, akkor majd elejétől nézem a sorit. És nem lenne utolsó ha felraknák RTL most- ra, ne csak a BTK-t és a Éjjel nappal kulapest-et rakják fel óda. (A város név torzítás nem a fővárosnak szolt, hanem annak a förtelem sorozatnak.)
Robzombi 2018 jún. 10. - 08:29:54
Nem tudom mi bajotok van vele ! Anakidelyén rengeteg ilyen kosztümös film készült, és többségében ugyanígy két dolog volt a fő a kaland, és a jó testű nők és a férfiak. Ezt hivatott bemutatni a sorozat főszereplőnek leváltása is. Lecserélték a tejfeles szájút, egy szépfiúra. Ok a Herkules-ben Xenában talán több volt az efekt. De ez inkább egy komédia. A címen lovagolni meg értelmetlen. Te mégis mit írnál címnek, hogy jelezd ez nem ugyanaz a film vagy sorozat mint az előzőek ??? A kaland folytatódik ? Az is a jelen. Az legújabb kaland az eddigieknél újabbat jelent. Persze azóta jelent meg még más is. Most változtassák meg Nem is annyira új kaland-ra ? Ilyen dolgokon fenn akadni. Amúgy volt egy régi fekete fehér Robin hood sorozat is. meg más is lehetett. Ez egy könnyed sori, aminek nem az a célja hogy úristen de hiteles legyen !
Péter Chupi 2018 ápr. 07. - 11:19:42
Már a címe alapján is gagyira hajaz. Mi az hogy Robin Hood legújabb kalandjai? Hogy lenne már egy rég halott embernek újabb kalandjai ? De ha ezen túlteszi magát az ember , akkor is mese kategória, mert történelmi filmnek , vagy ahogy a filmben elhangzik "legandának" egy percig sem lehet nevezni.
Az összes férfi szereplő frissen borotvált és a női szereplőkön erős smink látszik, olyan mint valami elcseszett kosztümös buli előkészülete.
Szabó Gergõ 2017 szept. 04. - 17:22:38
Nagyon tetszik!!!!! Mikor fogják magyar szinkronnal újra adni? Valahonnan le lehet tölteni a sorozatot?
Oh jajj 2016 nov. 28. - 10:41:17
Régen is gyártottak ilyen szemetet? :(
Marcipáncica_ 2009 máj. 31. - 09:35:35
Azért nem néztem végig eddig egy részt sem mert:
- gagyinak indult a történet
- nem szimpatikusak a fõszereplõk (na jó, Robin igen de a többiek nagyon nem)
:(
Sarusi Edit 2009 ápr. 18. - 10:08:20
Most láttam belõle egy részt nagyon jóóóó!!!!!!!! :D :D lehet h mostmár nézni fogom:D:D ^^ jehh 4ever!!
1/10
lotto 2009 ápr. 05. - 09:57:52 1/10
:-)) Az összes sori amik mostanság mennek a TíVíben full gagyik. DE a Xena+Herkulest azt védem ,mert ugyan soxor azok is kajlik, DE ÉLVEZHETÕEK voltak '98-ban és néha még most ismétlésként is azok, nade a többi....pffpf
1/10
Tiger205 2009 márc. 15. - 09:12:08 1/10 Előzmény lacy
Hali!

Véletlenül belenéztem most, és nagyon felidegesítettem magam.
Valaki megmondhatná a fordítóknak, hogy:
Saxon - az éveszázadok óta SZÁSZ-nak fordítjuk (angolszász pl...)

Ja és akkor még nem is mondtam, milyen gagyi az egész...

TGR
lacy 2008 okt. 19. - 09:15:14
Hát gáz rendesen...
Én nem is hagynám az angoloknak, tiszta történelemhamisítás...

Azért a negatív csúcs a Herculesben volt meg a Xénában.
A herculesben a villám belecsapott a hû társába, aki nemhogy belehal, de azt bírja mondani, hogy -egészen felvillanyozódtam- jó poén mi (Galla után szabadon)
a Xénában meg KARÁCSONYFÁT ÁLLÍTOTTAK Ie. xxxx évvel... már amennyiben kb akkor kell-ene- játszódnia ugyi
ÁÁÁÁ
1/10
Kaelthas 2008 aug. 31. - 09:49:28 1/10
én egy robotos(!) részbe nyertem bepillantást. rossz volt.
Swa 2008 jún. 15. - 09:29:38
Ja, meg a szõkébbik hõsnõ szavai a kocsmában: - ...megszakadt a szíve, ha látta, hogy padlót mosok fel, vagy burgonyát pucolok...
Burgonya, a XII. század Angliájában!
Na, ennyit sikerült 3 perc alatt látnom a filmbõl. Ennyi elég is..
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu