Róka fogta csuka

Bakancslistához adom
magyar zenés vígjáték, vígjáték, 68 perc, 1965

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A rendező elégedetlen az elkészült felvételekkel, és egy hirtelen döntéssel a XVII. századba, Firenzébe helyezi át a történetet, amelyben egy szerelmi háromszög keretében lelepleződik a sikkasztó férj, a csaló barát és feleség, valamint a betörők.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ccaty 2018 aug. 16. - 22:31:21
A szereplők és az utókor is igen szerencsésnek mondhatja magát, hogy abban az időben volt TV- és mozifilmgyártás, így megmarad az emlékezetük. A jelenlegi generációnak nincsen ilyen szerencséje. Elherdálják a milliárdokat és bármennyire is döngetik a mellüket olyan maradandót nem tudnak alkotni, mint azok a régiek. Hiába töröm az agyam, az elment generáció után nem tudnék egyetlen olyan színészt sem említeni, aki méltó utódja lehetne annak a generációnak. Csak felfuvalkodott, magukat túlértékelő percemberekre pazarolják a pénzt, akik semmi maradandót nem alkotnak, pár év múlva a nevükre sem emlékszik senki sem.
A sok felejthető és gagyi sorozat helyett ideje lenne már rendes TV- és mozifilmeket gyártani, mert már most egy teljes generáció művészetéről maradtunk le, és idje lenne már új és tehetséges arcokat látni, nem csak ezt a kivénhedt, tehetségtelen bandát, mindig és mindig ugyanazokat az arcokat, akiket legalább 20 éve akarnak az arcunkba nyomni.

olahmiki1959 2018 aug. 15. - 17:27:52 Előzmény bioLarzen
Megkésve bár, de köszönöm az infót!
bioLarzen 2017 márc. 01. - 03:15:26
Na, dolgozzunk megint a port.hu helyett...

Tartalom:
A rendezõ elégedetlen az elkészült felvételekkel, és egy hirtelen döntéssel a XVII. századba, Firenzébe helyezi át a történetet, amelyben egy szerelmi háromszög keretében leleplezõdik a sikkasztó férj, a csaló barát és feleség, valamint a betörõk.

Szereplõk:
Bárdy György
Váradi Hédi
Márkus László
Psota Irén
Kazal László
Garas Dezsõ

Forgatókönyv: Somogyi Pál

Forrás: http://www.mafab.hu/movies/roka-fogta-csuka-268891.html&tab=10
olahmiki1959 2016 szept. 03. - 11:18:17
Setartalom, seszereplõk...