Rosamunde Pilcher: A másik feleség

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Die andere Frau
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol romantikus sorozat, 180 perc, 2012

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Rebecca Kendall élete olyan, mint egy álom. Gyönyörű, tehetséges, egy csodálatos házban lakik két lányával és szerető férjével, Roberttel, aki legtöbb idejét Kanadában tölti bányászcége igazgatásával. Mikor férje tragikus balesetet szenved, kiderülnek a sötét titkok, amiket Rebecca elől rejtegetett. Robert minden pénzüket befektette egy aranybányába, amiből azonban még aranyat nem láttak, valamint van egy másik felesége, Natalie és egy öt éves fia. Meggyőződve arról, hogy semmije sem maradt, Rebecca sógorához, Martinhoz fordul segítségért, mit sem sejtve arról, hogy a férfinak is megvannak a maga titkai. Csak Harry, a háborús veterán nyújt neki önzetlen segítséget. Amikor Natalie, a második feleség részesedést akar Robert vagyonából, Harry bátorítja Rebeccát, hogy beszéljen a nővel. Gyorsan fény derül rá, hogy több közös van bennük, mint gondolták volna: mind a ketten "a másik feleség" szerepébe kényszerültek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i júl. 31. 07:33:20 9/10
Lehet hogy csalódás lesz a valóság, de a minisorozat csupán 2 epizódból állt. A német cím "Die andere Frau" volt. A női szerepeket német színészek alakították, sőt Gemma és Eloise-t alakító színésznők balett-táncosok is... Az angol cím a némettel megegyező volt: The Other Wife.
Üdvözlettel, G. I.
zuzuzu777 júl. 30. 12:13:47 Előzmény grosz_i
Lehet, csak pusztába kiáltott szó, de megpróbálom:
most néztem meg az 1-2 részt, de sajnos a 3-4 nincs sehol, ill. én nem találom! A fantáziám már dolgozik, de olyan szépen írta le az első két részt, hogy megkockáztatom: LENNE KEDVE A FOLYTATÁST IS ÖSSZEFOGLALNI?
Amennyiben nem találtam süket fülekre, úgy előre is köszönöm!
Bonitó júl. 25. 09:53:51
Mindenféle elvárás és kritikus szemüveg nélkül ültem le megnézni a filmet. Gyönyörű tájak, egyszerű történet, kellemes kikapcsolódás volt számomra.
9/10
grosz_i 2019 szept. 15. - 20:16:08 9/10

Rosamunde Pilcher - A másik feleség II. rész (2012)

Richards munkatársai Kanadában, az aranybányában röviddel a férfi halála után ugyan jelentős aranyérre bukkantak, de Martin Kendall, Richards testvére és üzlettársa elhallgatja Rebecca elől ezt a tényt. Martin csupán egy látszólag jelentős pénzösszeget ajánl fel a sógornőjének Richards cégrészéért, mivel egészen más tervei vannak, és szeretné Rebeccát is feleségnek megkapni.

Éppen ezért nagyon ellenségesen reagál a volt katona, Harry Goodwin megjelenésére, ugyanis a férfi a Bramshaw szomszédságába költözött, és az ő és Rebecca lelki rokonságát nem lehet nem észrevenni. Martin visszautasítja, hogy Natalie-nak és Richards-szal közös gyereküknek Jarednak pénzt fizessen, közben azt is megtiltja, hogy Rebecca Natalie-val találkozzon -, attól tartva, hogy Natalie beszámolhatna neki az aranykészletről, amit a Kandadában lévő bánya jövedelmez és Rebecca is igényt tarthatna a jussára. Rebecca viszont követi Harry tanácsát és keresi a kapcsolatot Natalie-val, hogy mindent megbeszéljenek, de csak tovább mélyül a köztük lévő válság, és ez a lelki krízis már a koreográfusi munkáját is veszélyezteti.

Rebecca születésnapi partiján derül csak ki egyértelműen, hogy Martin és Harry, mindketten szeretnék Rebeccát maguknak megnyerni. Martin megkéri a sógornője kezét. Minthogy a nő habozik, így nem tisztességes eszközökhöz folyamodik, hogy célját elérje. Eléri, hogy a bank nyomást gyakoroljon az eladósodott Rebeccára és a Bramshaw kúria kényszerárverését is kilátásba helyezzék, abban a reményben, hogy a kényszerhelyzete Rebeccát egyenesen a karjaiba kergeti.

Gemma amikor tudomást szerez a barátja és Eloise viszonyáról, ez nagyon megviseli. Csak nagy nehezen tud a nővérének megbocsátani. A megbocsátás jeleként elmegy Gemma is a balett premierre, ahol Eloise Giselle-t alakítja anyja koreografálásában. Lassacskán Natalie és Rebecca is a közös sorsuk miatt szót értenek egymással, kibékülnek. Az újonnan elnyert bizalom kapcsán Natalie beszámol Rebeccának milyen nagyjelentőségű aranyleletre bukkantak a kanadai bányában. Dühösen és felindultan keresi fel Rebecca Martint és még dühödtebb az összekülönbözésük...
9/10
grosz_i 2019 szept. 15. - 19:24:31 9/10

Rosamunde-Pilcher - A másik feleség I. rész (2012)
Eredeti címe: The Other Wife

Az egykori balerina, Rebecca Kendall a férjével, Richarddal valamint a két lányával, Eloise-zal és Gemmával a Bramshaw villában lakik a festői Cotswoldsban. Miközben a tehetséges lánya, Eloise már ott tart, hogy anyja nyomdokaiba lép és a Nemzeti Balettben táncos lesz, a húga az iskola elvégzése után tengerbiológus szeretne lenni.

Richards újra búcsúzkodás előtt áll, Kanadába kell mennie a cégéhez, amely a talajban rejlő ásványkincsek kutatásával foglalkozik. Richard összeköti a szakmai életét a kalandvágyával -, és Rebecca már régóta hozzászokott a hosszabb elválásokhoz. Azt viszont nem sejti, hogy Richard titokban a teljes közös vagyonukat egy kanadai bányába fektette, ami jelentős aranylelőhelynek ígérkezik. De a csalása még ennél is tovább megy.

Kanadában várja őt a repülőtéren az ifjú felesége, Natalie és az ötesztendős fia, Jared. A másik családja, amelyiknek szintén nincs fogalma Richards kettős életéről. Csupán angliai hazatérésekor a repülőgépe váratlan lezuhanása, és a halála során derül fény a kettős életére. Rebecca felfedezi, hogy a férje titkos beruházása miatt a család teljes anyagi káoszba került, Richards kettős élete okozta sokk ezzel csak nagyobb lesz.

Az adósság leküzdése érdekében Rebecca úgy dönt, a Bramshaw-hoz tartozó cottage-ot kiadja nyári vendégeknek, valamint koreográfusként dolgozni fog a Nemzeti Balettnak -, amit a lánya, Eloise nagyon is ellenez, mert nem szeretne anyja árnyékába kerülni. Eloise, amikor egy tréning során megsérül, kényszerszünet következik és így a lány teljesen elveszíti a lába alól a talajt. Viszonyt kezd Gemma barátjával, Bennel.

Az angliai útja során Natalie spontán kibérli Bramshaw cottage-ot, hogy megismerje elhunyt férjének a másik feleségét, anélkül, hogy Rebeccának felfedné valójában ki is ő. Natalie közben reménykedik, hogy a bújócskában a kisfia sem vall kudarcot, de nem úgy történik, és kirobban a botrány.
offtopic
ildimix 2015 jan. 11. - 09:45:15
Ezt a filmet mindenkinek csak ajánlani tudom jó kis délutáni kikapcsolódás volt számomra.
napraforgó 2014 jún. 01. - 06:01:05 Előzmény napraforgó
A filmben elhangzik, hogy a nõ hat éve ment férjhez a fia apjához. Igaz, már terhes volt akkor. De a gyerek így is csak 5 és fél éves. Vajon mitõl mutál a hangja egy nem egészen 6 évesnek?

Amúgy kicsit zavaró, hogy ugyanazokat a színészeket látjuk más szerepben a különbözõ RP filmekben. Az egyik feleség ebben a filmben egy másikban zongoramûvésznõ volt. Szerintem kár, hogy nem találtak más arcokat is.
napraforgó 2014 máj. 31. - 12:58:07
Szeretem Rosemunde Pilchner regényeinõl készült filmeket.
De ennek elég pocsék a szinkronja. Egy 6-8 éves fiúgyereknek beállította a szinkronrendezõ egy kb. 15 éves mutáló nagykamasz hangját. Ritka sz*r. Valahogy nem hiszem, hogy nem találtak kisebb gyereket, gyerekhanggal.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu